Δικαίωση ΠΑΟΚ για Λεβέκ

Δικαίωση ΠΑΟΚ για Λεβέκ

Η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ δικαίωσε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διαμάχη που είχε με τον Ντοριάν Λεβέκ με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην υπόθεση Λεβέκ καθώς κέρδισε την δικαστική διαμάχη που είχαν οι δύο πλευρές με αποτέλεσμα να λυθεί το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού. Ο ΠΑΟΚ είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ (Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών) ζητώντας να διακοπεί η συνεργασία από την στιγμή που δεν κατάφερε να το κάνει με τη συναίνεση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν προπονείται με την ομάδα σχεδόν από το καλοκαίρι όταν και ζήτησε να πάει στη Γαλλία για να βρει ομάδα.

Ο Δικέφαλος μπορεί να δικαιώθηκε, ωστόσο, κατέθεσε έφεση αναφορικά με το χρόνο λύσεως του συμβολαίου καθώς η απόφαση αναφέρει από τον Σεπτέμβριο ενώ οι Ασπρόμαυροι ζητούν από τον Ιούλιο. Από την πλευρά του, ο Λεβέκ προχώρησε σε ένσταση της απόφασης τόσο για το σκεπτικό όσο και για τους λόγους, έχοντας την διάθεση να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ