Το super deal του Ισά με τον Νικολάου!

Το super deal του Ισά με τον Νικολάου!

Ο στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, περνάει ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται από την Εμπολι. Η τρελή ρήτρα, το κέρδος του Ολυμπιακού και η ευκαιρία του παίκτη.

Το περασμένο καλοκαίρι η Ουντινέζε έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου, αλλά η μεταγραφή του 20χρονου μπακ στην ιταλική ομάδα χάλασε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο νεαρός άσος, ωστόσο, στο πρώτο μισό της σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον αφήνει συνεχώς εκτός αποστολής και να τον χρησιμοποιεί μόνο στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αρη Αβάτου. Η αγωνιστική απραξία και ο πενιχρός χρόνος συμμετοχής τον ανάγκασαν να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Η Εμπολι «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού και όπως ενημερωθήκατε χθες από to10.gr, βρίσκεται μια ανάσα από τον δανεισμό του 20χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Νικολάου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της γειτονικής χώρας.

Το «deal» ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει την υπογραφή του άλλοτε αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιερ Ισά, με τη συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι εξαιρετική από κάθε άποψη, τόσο για τους Πειραιώτες όσο και για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η Εμπολι θα αποκτήσει τον Νικολάου ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς. Η ιταλική ομάδα το καλοκαίρι θα μπορεί να αποκτήσει τον Νικολάου έναντι 5.000.000 €. Παράλληλα, υπάρχει πλαφόν συμμετοχών, γεγονός που εξασφαλίζει ότι ο νεαρός άσος θα πάρει χρόνο σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί και να δείξει τις ικανότητές του.

Ο Νικολάου έχει μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία να αγωνιστεί στη Serie A και δείχνει αποφασισμένος να μην την αφήσει να πάει χαμένη. Ο 20χρονος σέντερ μπακ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα πάρει τον χρόνο που αναζητούσε και είναι στο χέρι του να δεξιπλώσει το ταλέντο του. Αν τα καταφέρει και πείσει τους ανθρώπους της Εμπολι τότε η ιταλική ομάδα θα ενεργοποιήσει την οψιόν, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα πάρα πολύ καλό ποσό. Η… τρελή ρήτρα που υπάρχει στη συμφωνία των δύο ομάδων, αλλά και η ευκαιρία που δίνεται στον Νικολάου κάνει το «deal» κερδοφόρο για όλες τις πλευρές.

Όπως προαναφέραμε, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα, έχει ήδη περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την Εμπολι. Ο Νικολάου είναι γέννημα – θρέμμα του Ολυμπιακού, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών και το 2016 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στα 2,5 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας αγωνίστηκε συνολικά σε 26 παιχνίδια, στα οποία πέτυχε και 2 γκολ.

Πλέον, ανοίγει τα φτερά του και μετακομίζει στην Ιταλία, έχοντας μπροστά του μια τεράστια ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο. Οσον αφορά στη νέα ομάδα του Νικολάου, η Εμπολι παλεύει για τη σωτηρία της. Μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 17η θέση, έχοντας 17 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την 18η Μπολόνια, που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ