ΠΑΟΚ: Ικανοποιεί τα «θέλω» του Λουτσέσκου ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Ικανοποιεί τα «θέλω» του Λουτσέσκου ο Ιβάν Σαββίδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, θέλοντας να διατηρήσει το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει απερίσπαστη την πορεία της για το πρωτάθλημα, αποφάσισε να αποδεχτεί τις εισηγήσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μετά την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά και στην καθυστέρηση που υπήρξε στις ανανεώσεις συμβολαίων, υπήρξε η αίσθηση πως το κλίμα στην ομάδα θα αρχίσει να διαταράσσετε και ίσως αυτό αποδειχθεί μοιραίο τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Η διοίκηση του Δικεφάλου φοβούμενη αυτό το ενδεχόμενο αποφάσισε να κινηθεί άμεσα και να κλείσει υποθέσεις για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο αγωνιστικό τμήμα και χαλάσει η «χημεία» που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι συζητήσεις που είχε ο Ράζβαν Λουτσέσκου με ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε πει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται: «Θέλω την ομάδα μου εδώ. Δεν θέλω να χαλάσει αυτό το δέσιμο που υπάρχει στα αποδυτήρια. Οι βασικοί παίκτες που πλαισιώνουν το ρόστερ να παραμείνουν με κάθε τρόπο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτή έχουν τραβήξει το κουπί και τους αξίζει ένα ευχαριστώ. Δεν πρέπει να χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα».

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, αφουγκράστηκε τους φόβους του Λουτσέσκου και αμέσως έδωσε εντολές στους συνεργάτες του να γίνουν όλα σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ρουμάνου προπονητή. Σύμφωνα με το σκεπτικό του Λουτσέσκου, στην ομάδα δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές μεσούσης της περιόδου. Μόνο όταν φεύγει ένας παίκτης, πρέπει να αντικατασταθεί. Έφυγε ο Πρίγιοβιτς ήρθε ο Σφιντέρσκι. Δόθηκε δανεικός ο Ουάρντα, έρχεται ο Ενρίκε.

Ο Ιβάν Σαββίδης, είχε ενεργό ρόλο σε κάποιες υποθέσεις και αναμένεται να έχει και στη συνέχεια με τις περιπτώσεις των Βαρέλα και Πέλκα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ πήρε πάνω του την υπόθεση του Ελ Καντουρί, διατηρώντας στο δυναμικό της ομάδας τον Μαροκινό άσο μέχρι το καλοκαίρι. Την στιγμή που όλοι έλεγαν πως ο 28χρονος μέσος μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, θα αποχωρούσε από τον ΠΑΟΚ, για την Πάρμα. Ο ομογενείς επιχειρηματίας μπορεί να μην παρακολουθεί τα ματς από το γήπεδο, όμως δείχνει να είναι πιο ζεστός από ποτέ για τον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ