Μάνος: «Είχα… διαβάσει τον Απόλλωνα από την προηγούμενη φορά»

Μάνος: «Είχα… διαβάσει τον Απόλλωνα από την προηγούμενη φορά»

Ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα στην νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε πως ο αγώνας που αντιμετώπισε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ως παίκτης του Ολυμπιακού, τον βοήθησε σήμερα.

Ο Δημήτρης Μάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ στην Super League, χαρίζοντας παράλληλα τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, κόντρα στον οποίο είχε σκοράρει και ως παίκτης του Ολυμπιακού νωρίτερα στη σεζόν, για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, πως αυτό το τέρμα με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» τον… βοήθησε σήμερα.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Ναι όντως χαίρομαι γι’ αυτό. Την πρώτη φορά το έκανα για τον Ολυμπιακό χαρίζοντας τους τρεις πόντους και τώρα για την νέα μου ομάδα, την οποία βοήθησα να πάρει τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Είχα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα κι άλλη φορά κι από τότε τους είχα.. διαβάσει κάτι που με βοήθησε να σκοράρω τώρα. Ήξερα τις αδυναμίες τους, χτύπησα εκεί, πέτυχα το γκολ και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε, πέτυχα το γκολ, παίρνω ψυχολογία, θα συνεχίσουμε και μακάρι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα με δύο ματς στη Θεσσαλονίκη. Θα δώσουμε το 100% να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και από εκεί και πέρα να μας βοηθήσει και ο Θεός να παίρνουμε τους 3 βαθμούς».

Για τον Οριουέλα που αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας: «Κι εμένα μ’ αρέσει αυτή η θέση, αν συνέβαινε στη δικιά μου ομάδα θα ζητούσα από τον προπονητή να παίξω τερματοφύλακας. Έπρεπε να σουτάρουμε περισσότερο από τη στιγμή που έγινε αυτό. Δεν καταφέραμε όμως να βρούμε τον χώρο. Είναι κάτι δύσκολο, αλλά κατάφερε να βγάλει και ένα φάουλ του Γιάκου. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε στο γήπεδο όσα μας έχει πει ο προπονητής, να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε, αλλά μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουμε θα δώσουμε το 100% και ό,τι πάρουμε. Έχει φύγει ο πρώτος του σκόρερ ο Πρίγιοβιτς, αλλά συνεχίζει να πετυχαίνει γκολ, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά άμα είμαστε συγκεντρωμένοι και εκτελέσουμε τις οδηγίες του προπονητή πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ