ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Γιαννούλης VS Γιαννούλης

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Γιαννούλης VS Γιαννούλης

Στο σημερινό (27/1) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ εκτός από τη μάχη για την κατάκτηση των τριών θα βαθμών θα έχουμε και μια οικογενειακή κόντρα καθώς τα αδέλφια Γιαννούλη θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας τον ΟΦΗ με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.  Εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον που θα έχει η αναμέτρηση της Τούμπας θα έχει και ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς θα έχουμε μια οικογενειακή κόντρα, με τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον αδερφό του Κώστα Γιαννούλη

Την κόντρα αυτή την είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Η αρχή είχε γίνει το 2016 με τον Δημήτρη Γιαννούλη να αγωνίζεται ως δανεικός στην Βέροια και τον αδερφό του να παίζει βασικός στον Αστέρα Τρίπολης. Τα δύο αδέλφια έχουν έρθει αντίπαλοι και τα προηγούμενα όταν ο «βενιαμίν» της οικογένειας Γιαννούλη αγωνιζόταν στον Ατρόμητο.

Πάντως ο πατέρας Γιαννούλης, Νίκος που θα βρεθεί την Κυριακή (27/1) το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας  για να τα βλαστάρια του. Μάλιστα όταν του γίνεται η ερώτηση Δημήτρης ή Κώστας, δείχνει την προτίμηση του στον μικρό γιατί είναι ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Νίκος Γιαννούλης πήγαινε συχνά στην Τούμπα, συνήθως με τον Δημήτρη και του έχει κολλήσει το μικρόβιο του ΠΑΟΚτσή.

Τους δύο Γιαννούληδες χωρίζουν 8 χρόνια, καθώς ο Δημήτρης (του ΠΑΟΚ) είναι γεννημένος στις 17/10/1995 ενώ ο Κώστας (του ΟΦΗ) στις 9/12/1987. Στο παρελθόν κι άλλες φορές έχουν έρθει αντιμέτωπα αδέρφια σε ματς του ΠΑΟΚ.

Τα προηγούμενα χρόνια είδαμε τον Γιάννη Σκόνδρα να παίζει απέναντι στον Απόστολο Σκόνδρα (με την ομάδα των Ιωαννίνων), τον Στέφανο Μπορμπόκη να αντιμετωπίζει τον Βασίλη Μπορμπόκη (όταν ήταν παίκτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά και της ΑΕΚ) και ακόμη πιο πριν τον Χρήστο Δημόπουλο που έπαιζε απέναντι στον Θανάση Δημόπουλο όταν ο τελευταίος ήταν στον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ