ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πέδρο Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πέδρο Ενρίκε

Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Πέδρο Ενρίκε μετά από ένα κουραστικό ταξίδι από το Ντουμπάι μέσω Αθηνών στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί και αυτός στην ομάδα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από to10.gr ο Πέδρο Ενρίκε μετά από έξι μήνες παραμονής στην Αστάνα επέστρεψε στο Δικέφαλο καθώς όπως είχε πει στο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Γιώργο Σαββίδη, ήθελε να φύγει από το Καζακστάν και να επέστρεφε στην Τούμπα. Η επιθυμία του έγινε πράξη και σ’ αυτό βοήθησε ο Αμρ Ουάρντα κυρίως με την συμπεριφορά του.

Ο Πέδρο Ενρίκε σήμερα το πρωί κι αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Αστάνα πήρε το δρόμο της επιστροφής. Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι από το Ντουμπάι στη Θεσσαλονίκη, μέσω Αθηνών έφτασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Εκεί τον περίμενε άνθρωπος της ομάδας για να τον μεταφέρει στο Μακεδονία Παλλάς για να ξεκουραστεί. Από αύριο θα ξεκινήσει και αυτός προπονήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα η βραζιλιάνικη παροικία στην Τούμπα μεγαλώνει φτάνοντας τους τέσσερις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ