Σάκχοφ: «Θετικό που θέλει ο Λουτσέσκου να μείνω στην ομάδα»

Σάκχοφ: «Θετικό που θέλει ο Λουτσέσκου να μείνω στην ομάδα»

Για το αήττητο που έχει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και για τις τοποθετήσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου για την παραμονή του στην ομάδα μίλησε ο Εβγέν Σάκχοφ.

Ο Ουκρανός μέσος με δηλώσεις του αρχικά μίλησε για το πώς είναι η ψυχολογία του ΠΑΟΚ πριν από κάθε παιχνίδι αλλά και τα δυο επόμενα παιχνίδια: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και το κοιτάμε ξεχωριστά δεν κοιτάμε το μέλλον κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μετά κοιτάμε το μέλλον».

Για το αν συμφωνεί ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει πιο βελτιωμένος στο δεύτερο μισό της σεζόν: «Νομίζω ναι μας έχει βοηθήσει το διάστημα της διακοπής ηρεμήσαμε και συνεχίζουμε».

Για την επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να παραμείνει ο ίδιος και ο Ελ Καντουρί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι πολύ θετικό για εμένα και τον Ελ Καντούρι ότι μας θέλει εδώ ο προπονητής, για αυτό θέλουμε να φανούμε άξιοι σεβασμού».

Για το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει αυτές τις 17 νίκες. Πρέπει να δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε κάθε παιχνίδι».

Για την παρουσία του ως βασικός: «Το σημαντικό για εμένα δεν είναι πως παίζω εγώ αλλά πως παίζει η ομάδα από εκεί και πέρα μου αρέσει που παίζω δίπλα με τον Μαουρίσιο, αλλά δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ