Ο Παπαδόπουλος έλεγε ότι έχει δώσει φάουλ στο πέναλτι του Μακέντα!

Ο Παπαδόπουλος έλεγε ότι έχει δώσει φάουλ στο πέναλτι του Μακέντα!

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος προσπαθούσε να δικαιολογήσει το πέναλτι που δεν έδωσε, αλλά τα ριπλέι τον... προδίδουν. Τα δύο από τα πέντε λεπτά παίχτηκαν στις καθυστερήσεις, πολλά τα παράπονα του Παναθηναϊκού.

Πολλή συζήτηση έχει σηκώσει η απόφαση του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, να μη δώσει το καταφανέστατο πέναλτι που έκανε ο Ζίζιτς πάνω στον Μακέντα στο 88′. Έπειτα από γύρισμα του Κουλιμπαλί, ο Ιταλός ήταν έτοιμος να σπρώξει με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Ζίζιτς τον τράβηξε με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και να μην προλάβει ο Μακέντα να έρθει σε επαφή με την μπάλα. Πέναλτι και αποβολή, ωστόσο ο Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το ματς και έδειξε άουτ.

Ο ίδιος, μετά το τέλος του ματς και σε διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ισχυριζόταν πως δεν έδωσε το πέναλτι, όχι γιατί δεν το είδε, αλλά γιατί νωρίτερα έχει σφυρίξει φάουλ και έχει σταματήσει επί της ουσίας τη φάση! Κάτι που δεν ισχύει, αν δει κάποιος το ριπλέι της φάσης. Ο Παπαδόπουλος βλέπει την μπάλα να καταλήγει άουτ και το υποδεικνύει με τη χαρακτηριστική κίνηση. Δεν έχει υποδείξει κανένα φάουλ, με τον Κρίστινσον να στήνει την μπάλα στη μικρή του περιοχή για την εκτέλεση του άουτ.

Στον Παναθηναϊκό είχαν παράπονα και για τα λεπτά των καθυστερήσεων, αφού παρά το γεγονός πως έχει δώσει πέντε λεπτά, επί της ουσίας ποδόσφαιρο παίχτηκε στα 2 απ’ αυτά, συν τα 25 δευτερόλεπτα παραπάνω του πενταλέπτου που έδωσε ο Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ πέφτει στο έδαφος στο 90’39» και το ματς αρχίζει ξανά στο 92’27», ενώ ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ στο 92’50» και αυτό εκτελέστηκε στο 93’45», λόγω διακοπής από τον Παπαδόπουλος για να κάνει συστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ