Φορτούνης: «Εχω αυτοπεποίθηση, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»

Φορτούνης: «Εχω αυτοπεποίθηση, απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και επισήμανε ότι όσο περνάει ο καιρός οι Ερυθρόλευκοι γίνονται όλο και καλύτεροι.

Ο Κώστας Φορτούνης έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 και απέδειξε περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι Ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο που παίζουν και όσο περνάει ο καιρός γίνονται ακόμα καλύτεροι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Κερδίσαμε έναν δύσκολο αγώνα. Απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Συνεχίζουμε βήμα βήμα. Σίγουρα λέει πολλά το καλό ποδόσφαιρο που μας λένε ότι παίζουμε. Τις τελευταίες δύο ημέρες δεν προπονήθηκα τόσο καλά αλλά προσπάθησα. Ξέρουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα. Οσο περνάει ο καιρός όλο και πιο καλοί. Οσο κερδίζουμε δεν μας αγχώνει. Εχω περάσει από τον Αστέρα και του εύχομαι καλή συνέχεια»

Για το πού του αρέσει να αγωνίζεται: «Οπου μου ζητηθεί από τον προπονητή θα παίζω. Εχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ολοι περιμένουν κάτι από μένα. Μου δίνει θάρρος. Είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να συνεχίσω έτσι. Παλιότερα ήταν λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα που εάν δεν πάω εγώ καλά θα πάει κάποιος άλλος καλά».

Για την φάση του γκολ του Χριστοδουλόπουλου: «Είδα τον Λάζαρο να κόβει προς τα μέσα και έκανα μία μπαλιά προς εκείνον. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε δουλέψει. Ναι νιώθω πιο ώριμος. Είμαι χρόνια στην ομάδα. Από την αρχή της προετοιμασίας είχα μιλήσει με τον προπονητή και μου είπε το τι ήθελε».

Για τον Κούτρη και την μπασκετική… κόντρα που έχουν: «Τον έχω τον Κούτρη στο μπάσκετ. Και σε ύψος και σε τρίποντα. Ο Σιόβας για το ύψος του είναι καλός. Δεν μπορώ να μπω μέσα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ