Θεοδωρίδης: «Χθες είδαμε την μεικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου…»

Θεοδωρίδης: «Χθες είδαμε την μεικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου…»

Ο Επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε για την εμφάνιση των Πειραιωτών στην Τρίπολη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο αντικανονικό γκολ του Μάνταλο στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Η επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και η εύκολη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα ικανοποίησε απόλυτα τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι οι Ερυθρόλευκοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στάθηκε επίσης στην υποδειγματική παρουσία του κόσμου και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν το πρωτάθλημα, είτε το θέλουν είτε όχι. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη φάση του Πέτρου Μάνταλου στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας με νόημα ότι «χθες είδαμε την μεικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου…».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα αρχίσω να συγχαίρω πρώτα τον κόσμο που ήρθε κατά εκατοντάδες, χιλιάδες μπορώ να πω στο γήπεδο. Ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας, όλο το ματς δεν σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα. Ήταν πάρα πολύ κόσμιοι. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια μεγάλη ομάδα, θα γίνει πολύ καλύτερος στο μέλλον. Σήμερα όμως φάνηκε η παντοδυναμία του Ολυμπιακού. Μου άρεσε και η ιαχή των φιλάθλων μας για το πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να φωνάζουν σε όλα τα ματς, όχι να βρίζουν.

Είδαμε χθες και τη μικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου. Έχω όλες τις κασέτες για όσα γίνονται, θα τις στείλω στο εξωτερικό για να δουν τη γύμνια τους. Επιτρέπεται να μην ξέρουν οι διαιτητές τους κανόνες; Ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα, καμία σχέση με τις άλλες ομάδες, είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα. Ο κος Τριτσώνης δεν έχει δουλειά στην ΚΕΔ, ούτε ο Πορτογάλος. Εμείς έχουμε αποικία Πορτογάλων στον Ολυμπιακό και κανείς δεν έχει πει καλή κουβέντα για αυτόν. Μόνο δύο ομάδες ευνοούνται φέτος. Αν θέλουν να το κάνουν έτσι το πρωτάθλημα, δεν θα τους περάσει. Ας κοιτάξουν αμέσως τι γίνεται. Υπάρχει κίνδυνος. Πρώτα στην ΕΠΟ και μετά την ΚΕΔ. Πρέπει να τις αλλάξουν, να φύγουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα θέλουν δεν θέλουν και με ξένους διαιτητές. Εγώ θέλω να δώσω χαιρετισμούς στον πρόεδρο και να σας πω ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι πήγα και έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές. Πρώτη φορά το κάνω φέτος. Τους συγχαίρω για το 50-50 που έπαιξαν και γιατί είναι νέα παιδιά, όλοι 30 ετών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ