«Μπράβο» από τον Μαρτίνς και αποθέωση για τον Γκιγιέρμε

«Μπράβο» από τον Μαρτίνς και αποθέωση για τον Γκιγιέρμε

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι αποθέωναν τον Γκιγιέρμε για τη νέα εξαιρετική εμφάνιση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε με την εμφάνιση του στην Τρίπολη, κατακτώντας μια πολύ σημαντική νίκη με 2-0, γεγονός που ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος και φρόντισε να ανταμείψει τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 48χρονος τεχνικός των πειραιωτών δεν είπε πολλά στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα. Το χαμόγελο όμως στο πρόσωπο του έμπειρου προπονητή φανέρωνε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που έκαναν οι ερυθρόλευκοι.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την απόδοση. Κάναμε καλή προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας. Κάναμε αυτά που είχαμε πει και παίξαμε καλά» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής της ομάδας του λιμανιού.

Ο Μαρτίνς ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσήλωση που είχαν οι παίκτες του στο παιχνίδι και αυτό ακριβώς ζητούσε στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Αποθέωση για τον Γκιγιέρμε από τους συμπαίκτες του

Ένα στοιχείο που έχει ιδιαίτερη σημασία και το οποίο έχει αναδείξει to10.gr αφορά την πολύτιμη συμβολή του Γκιγιέρμε στην εικόνα των ερυθρόλευκων. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι και οι συμπαίκτες του μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον 27χρονο άσο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ήταν ξανά πολύτιμος για την ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και το δείχνει» έλεγαν χαρακτηριστικά οι ερυθρόλευκοι για τον λατινοαμερικάνο άσο. Και μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Γκιγιέρμε έχει κερδίσει τους πάντες με τον χαρακτήρα του στο Ρέντη, έχοντας πολύ καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες του.

Πολλά μπράβο είχε για τον Γκιγιέρμε και ο Μαρτίνς, άσχετα με το αν ο Πορτογάλος έβαλε τις φωνές στον Βραζιλιάνο σε μια φάση που ο 27χρονος χαφ έκανε εύκολα το λάθος δίνοντας την δυνατότητα στον Αστέρα να βγάλει αντεπίθεση. Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά πως ο Γκιγιέρμε έχει πλέον ηγετικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά και ποντάρει πολλά πάνω του.

*Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος στην Τρίπολη ήταν πολύ «βαρύς». Είχε προηγηθεί και το ματς Κυπέλλου του Αστέρα με την Λάρισα και το γήπεδο δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Ακόμα κι έτσι όμως ο Ολυμπιακός μπόρεσε να βγάλει ωραίες συνεργασίες, μπόρεσε να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.

*Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν προπόνηση στις τέσσερις το απόγευμα στο Ρέντη καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται μεθαύριο με την Λάρισα στο Καραϊσκάκη και ο Μαρτίνς θα μιλήσει στους παίκτες του για την αναμέτρηση με την θεσσαλική ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ