Επίσημο: Επέστρεψε στο σπίτι του ο Αβραάμ!

Επίσημο: Επέστρεψε στο σπίτι του ο Αβραάμ!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην ερυθρόλευκη οικογένεια, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει κι επίσημα το «comeback» του.

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος υλοποιώντας μια μεγάλη του επιθυμία, να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό όπου πέρασε και τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας του στα γήπεδα. Το απόγευμα της Δευτέρας (28/01) η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των επίσημων social media ανακοίνωση την επιστροφή του.

Ο Αβραάμ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό την Σεπτέμβριο του 2014 για την Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ και μετά από περιπλάνηση περίπου 4,5 χρόνων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ασίας φοράει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα. Πιο συγκεκριμένα, ο πολύπειρος αμυντικός αποχώρησε από την Αυστραλία και την Μπρίσμπεϊν Ρόαρπου ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του (31 ματς και 4 γκολ) τον περασμένο Δεκέμβρη έχοντας στο μυαλό του έναν και μοναδικό προορισμό. Το λιμάνι του Πειραιά. Τον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν αποτελεί τόσο αγωνιστική ανάγκη για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, όσο μια ισχυρή «ένεση» νοοτροπίας νικητή, προσωπικότητας και σκληράδας. «Καλώς ήρθες σπίτι σου Αβραάμ! / Welcome back to Olympiacos!», γράφει το σχετικό tweet της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και πράγματι έτσι είναι. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στο σπίτι του, στο Λιμάνι στην ομάδα που «υπηρέτησε» για μία τετραετία, έτοιμος να προσφέρει ξανά ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του που θα έχει πλέον ακόμα μία επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Εδώ το ποστ της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1089926330471407617

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ