ΠΑΟΚ: To Toumpa Magazine μαζί με τον Άκπομ 

ΠΑΟΚ: To Toumpa Magazine μαζί με τον Άκπομ 

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Τσούμπα Ακπομ, στην επίσημη παρουσίαση του Toumba Magazine Special Edition  που θα γίνει την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο Public Τσιμισκή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «O κόσμος του Π.Α.Ο.Κ έχει αγκαλιάσει το Τoumba Special Edition, η ζήτηση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα οι ανάγκες και οι προσδοκίες να αυξάνονται. Το Toumba Magazine Special Edition No.11 θα μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ και στο εξής στο Public.

Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας θα γίνει την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο Public Τσιμισκή.

Το περιοδικό θα το παρουσιάσουν οι:

Παναγιώτης Αρωνιάδης/director του Νew Media PAOK FC

Δημήτρης Παπάζογλου/creative director του περιοδικού.

Παρών στην εκδήλωση θα δώσουν και παίχτες του Π.Α.Ο.Κ. που θα υπογράψουν τα αντίτυπα του Τoumba Special Edition.

Ο ιδρώτας της φανέλας, ο κόπος των ποδοσφαιριστών, τα δάκρυα της χαράς, αλλά και της απογοήτευσης, αναμειγνύονται με τη μυρωδιά του χαρτιού σε μια μοναδική δημιουργία ιστορικής σημασίας.

Το Toumba Special Edition αποτελεί ένα λεύκωμα καταγραφής ενός σημαντικού χρόνου στην ιστορία του συλλόγου. Ένα βιβλίο που στις 736 σελίδες του αποτυπώνει την πορεία προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, την προσπάθεια πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και συστήνει τα πρόσωπα της σεζόν 2018–19 υπό το δικό του διαφορετικό πρίσμα.

Το Toumba Special Edition, επίσης, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κρατήσετε για πάντα τις εικόνες κατάκτησης του Κυπέλλου μέσα από την ταινία «Final 2018 – The Movie» κάνοντας δικό σας το συλλεκτικό DVD».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ