Στο Ρέντη ο Αβραάμ τα είπε με Μαρτίνς

Στο Ρέντη ο Αβραάμ τα είπε με Μαρτίνς

Ο έμπειρος στόπερ έφυγε αμέσως για το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου. Πήγε στο Ρέντη στις εφτά το απόγευμα και συναντήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς. Τα είπαν για λίγο οι δυο άνδρες και ο Αβραάμ μπαίνει στην εξίσωση.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ήθελε πάση θυσία να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Να ξαναφορέσει την φανέλα των ερυθρόλευκων έχοντας την ίδια επιθυμία με το καλοκαίρι του 2008 όταν και έκανε τα πάντα για να πιάσει λιμάνι, παρά το έντονο πρέσινγκ Παναθηναϊκού και άλλων ομάδων.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά κάτι που άλλωστε το έδειξε με την πρώτη του κίνηση χθες το απόγευμα. Ο διεθνής στόπερ υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πειραιώτες και έτρεξε αμέσως για το προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού. Ο Παπαδόπουλος πήγε λοιπόν στο Ρέντη χθες το απόγευμα και δεν έκρυβε την χαρά και την συγκίνηση του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Η συνάντηση με τον Μαρτίνς

Στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων περίμενε τον διεθνή αμυντικό ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εκεί για να υποδεχθεί τον Αβραάμ και οι δυο τους είχαν μια ολιγόλεπτη κουβέντα. Ο 48χρονος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παρουσία του Παπαδόπουλου στην ομάδα και είπε στον Αβραάμ ότι είναι απόλυτα ενημερωμένος για την προηγούμενη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί και στην βοήθεια του Αβραάμ και ο διεθνής άσος από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει άμεσα τους πειραιώτες. Κι αυτό άλλωστε διαβεβαίωσε τον Πορτογάλο τεχνικό ο Αβραάμ, ότι επέστρεψε στο Ολυμπιακό γιατί αισθάνεται πολύ καλά και θέλει να βουθήσει τους πειραιώτες στην προσπάθεια που κάνουν.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε πήγε αμέσως στο Ρέντη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους πειραιώτες. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά επέστρεψε εκεί που ήθελε και η κάψα του να ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό είναι ένα στοιχείο που μετράει πολύ. Όπως το ίδιο μέτρησε και η επιθυμία του Βασίλη Τοροσίδη να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, επιστρέφοντας και αυτός το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ