Ακπομ: «Θυμώνω με τον εαυτό μου όταν κάνει λάθη»

Ακπομ: «Θυμώνω με τον εαυτό μου όταν κάνει λάθη»

Ο Τσούμπα Ακπομ, παρά το νεαρό της ηλικίας του βγάζει μια ωριμότητα ως προς τον τρόπο σκέψης του και όπως δήλωσε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα πως έχει υψηλά στάνταρ για τον εαυτό του.

O Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την δική του παρουσία στην ομάδα στην κάμερα του
συνδρομητικού καναλιού.

Ο 20χρονος επιθετικός αρχικά μίλησε για το παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και πως το προσεγγίζει η ομάδα: «Δεν αλλάζει κάτι. Πάμε σε κάθε παιχνίδι με το ίδιο κίνητρο και θέλουμε τη νίκη, σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση. Δεν αλλάζει λοιπόν κάτι, θα πάμε να παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα».

Για το συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια: «Είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε πάντα 11 παίκτες στο χορτάρι, αλλά ο κόσμος μας είναι ο 12ος. Είναι πολύ καλό αυτό. Έρχονται και μας στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό να παίζουμε στο σπίτι μας» .

Για το γεγονός ότι τρελαίνεται όταν χάνει τη μπάλα και τρέχει να την ανακτήσει συνέχεια: «Αυτός είμαι. Αν κάνω κάτι λάθος πάντα θυμώνω με τον εαυτό μου. Έτσι κάνω πάντα. Έχω υψηλά στάνταρ για την απόδοσή μου και θέλω να δίνω το 100% και να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο συνέχεια. Είναι κάτι φυσιολογικό για μένα» .

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν σκέφτομαι ποτέ ιδιαίτερα τον αντίπαλο, αλλά σκέφτομαι για την δικιά μας ομάδα. Η ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, μας αρκεί αν είμαστε συγκεντρωμένοι
στους εαυτούς μας και κάνουμε καλή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ