Χασάν: «Θέλω να δουλέψω για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Χασάν: «Θέλω να δουλέψω για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε στην κάμερα της Nova για τις εμπειρίες του στον Ολυμπιακό, τον τραυματισμό που τον κράτησε στα πιτς και το επερχόμενο ματς με τη Λάρισα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στη Nova εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει και βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους», μίλησε για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τη φετινή σεζόν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 25χρονου:

Μέσα σε έξι ημέρες το πρόγραμμα έχει τρία ματς πρωταθλήματος. Δηλαδή μεσολαβούν μόλις δύο ημέρες για ξεκούραση από το ματς με τον Αστέρα έως τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ. Και το ίδιο θα συμβεί και στο ματς με τον Πανιώνιο. Το βάθος του ρόστερ είναι η λύση προκειμένου να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις του προγράμματος;
«Ναι, είναι αλήθεια πως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Ο προπονητής είναι έμπειρος και ξέρει καλά πώς να διαχειριστεί τις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές για την επόμενη υποχρέωση. Φυσικά θέλουμε να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι για το επόμενο παιχνίδι μας. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και νομίζω πως επειδή είμαστε καλά προετοιμασμένοι, θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε το δύσκολο πρόγραμμα».

Για την ΑΕΛ τι εικόνα έχεις; Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.
«Δεν ξέρω πολλά για αυτή την ομάδα. Όπως όλοι γνωρίζουν, είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ. Η ομάδα μπαίνει σε κάθε παιχνίδι έχοντας στο μυαλό να πάρει τους τρεις βαθμούς. Έχουμε σεβασμό για όλους τους αντιπάλους μας. Τώρα, όλα τα ματς είναι σημαντικά. Δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό από τα επόμενα παιχνίδια έως και το τέλος του πρωταθλήματος. Γιατί η μοίρα μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικά όλα τα ματς που ακολουθούν. Είτε παίζουμε με τη Λάρισα, είτε με άλλη ομάδα, είτε με μεγάλη είτε με μικρή ομάδα, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα το διάστημα που ακολούθησε μετά τον τραυματισμό σου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
«Για έναν ποδοσφαιριστή το χειρότερο που μπορεί να του συμβεί είναι ένας τραυματισμός. Άλλοι αντιδρούν με στεναχώρια και πτώση της ψυχολογίας. Άλλοι, όμως, προσπαθούμε να το δούμε σαν κίνητρο και να προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να επανέλθουμε. Ήμουν πολύ άσχημα. Όμως, προσπάθησα με τη δουλειά να επανέλθω πάρα πολύ γρήγορα. Μετά από εκείνο το διάστημα αισθανόμουν άσχημα. Αλλά αποφάσισα να δουλέψω πάρα πολύ για να επανέλθω γρήγορα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα ένα τραυματισμό στο γόνατο. Ποτέ δε μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν δύσκολη η περίοδος, αλλά είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

Αυτό το εξαιρετικό γκολ με την Ξάνθη για το κύπελλο, τονώνει την ψυχολογία σου για τη συνέχεια; 
«Για όλους τους επιθετικούς είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουν. Για όλους τους παίκτες είναι πολύ σημαντικό. Για εμένα το διάστημα που ήρθε το γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα. Πάντα θέλω να προσπαθώ να πετυχαίνω πολλά γκολ. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω στην ομάδα και να τη βοηθήσω. Όλοι οι παίκτες αυτό ψάχνουν. Και ειδικά οι επιθετικοί ψάχνουν ένα γκολ. Όταν έρχεται είναι κάτι πολύ καλό».

Πώς είναι η ζωή σου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό;
«Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κανέναν. Είχα στεναχωρηθεί λίγο τις ημέρες του τραυματισμού μου. Κάποιοι μου είχαν πει ότι ήθελα να φύγω από την ομάδα. Ξεκαθάρισα όμως και μέσα από τα social media μου ότι δε θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Το μυαλό μου είναι πάντα εδώ. Θέλω πάρα πολύ να δουλέψω για να μείνω στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ