Το 500άρι της ΑΕΚ στον Μπίσεσβαρ, το «όχι» του ΠΑΟΚ στους Σαουδάραβες, ο… Σεμπά και η χρυσή συμφωνία

Το 500άρι της ΑΕΚ στον Μπίσεσβαρ, το «όχι» του ΠΑΟΚ στους Σαουδάραβες, ο… Σεμπά και η χρυσή συμφωνία

To10.gr αποκαλύπτει ποια ομάδα προσπάθησε να «κλέψει» τον Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ, την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και το deal των... ονείρων του Ολλανδού επιτελικού μέσου.

Όταν ο Γιώργης Σαββίδης έβγαλε τη φωτογραφία, με την οποία επί της ουσίας «κλείδωσε» η 3ετής ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, είχε αναρτήσει και κάτι ακόμη στα social media. Είχε γράψει, λοιπόν, πώς καμία ελληνική δεν μπορεί να πάρει βασικό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι Ολυμπιακός ή ΑΕΚ, είχαν κάνει την κίνησή τους, για να δελεάσουν τον 30χρονο Ολλανδό επιτελικό μέσο, που έμενε ελεύθερος τον Ιούνιο του 2019.

Και η αλήθεια είναι πως ο γιος το Ιβάν Σαββίδη, δεν είχε άδικο. Τουλάχιστον ως προς το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Ολλανδό επιτελικό μέσο. Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η ΑΕΚ έκανε επίσημη κρούση στον Μπίσεσβαρ πριν από λίγες εβδομάδες. Αρχικά για να μάθει εάν θα τον ενδιέφερε να φύγει από τους Θεσσαλονικείς και να κατηφορίσει για την Αθήνα και εν συνεχεία για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσέφερε 3ετές συμβόλαιο στον Ολλανδό επιτελικό μέσο, αλλά με ετήσιες απολαβές που έφταναν τις 500.000 €. Και κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση. Καθώς ακόμη και η προσφορά του ΠΑΟΚ για δύο χρόνια, περιλάμβανε περισσότερα χρήματα από όσα του έδινε η Ενωση στην τριετία!

Πέραν της ΑΕΚ, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε επίσημη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στις αρχές Ιανουαρίου. Ποια ομάδα; Την Αλ-Σαμπάμπ. Γιατί έχει σημασία; Διότι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να συζητήσει με τους Σαουδάραβες την παραχώρηση του Μπίσεσβαρ και στη συνέχεια οι Σαουδάραβες κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση του Σεμπά από τον Ολυμπιακό. Τη μεταγραφή του οποίου ολοκλήρωσαν αμέσως μόλις «χάλασε» του Ολλανδού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπίσεσβαρ με τον ΠΑΟΚ, τώρα, επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο Ολλανδός μπορεί να πάρει έως και 3.000.000 € στην τριετία. Καθώς πέραν της μικρής αύξησης που πήρε από την οικογένεια Σαββίδη στο φιξ ποσό του συμβολαίου του, στη συμφωνία υπάρχουν πολύ σημαντικά μπόνους, με τα οποία ο παίκτης μπορεί να υπερβεί το 1.000.000 € κατ’ έτος!

UPDATE: Η ΑΕΚ πήρε θέση πριν από λίγο για την αποκάλυψη πως ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Μπίσεσβαρ. Αναμενόμενη η διάψευσή της, βεβαίως. Καθώς πρόκειται για θέμα που «κάηκε» πριν καιρό. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ό,τι έγινε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ