Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Πανιώνιος πέτυχε τεράστια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) με τον Ντουρμισάι να πετυχαίνει εξαιρετικό γκολ. Πήραν «ανάσα» οι κυανέρυθροι - σε δύσκολη θέση οι Αρκάδες

 

Ο Πανιώνιος πέτυχε τεράστια νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και πήρε βαθιά «ανάσα» σε ότι αφορά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε τους 22 βαθμούς και σίγουρα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αλλά από την άλλη πλευρά τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τους Αρκάδες, καθώς ο Αστέρας έμεινε στους 18 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους κυανέρυθρους ήταν ο Ντουρμισάι καθώς ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στο 36′ και ήταν αυτός που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Ήταν μια «γεμάτη» εμφάνιση από τον Ντουρμισάι, ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας είχε καλύτερα πατήματα στο ξεκίνημα του αγώνα και προσπάθησε να αιφνιδίασε τον Πανιώνιο με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να ζητούν πέναλτι στο δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης. Στην συγκεκριμένη φάση ο Κώτσιρας συγκρούστηκε με τον Κότνικ αλλά ο διαιτητής Τσαμούρης θεώρησε πως ο γκολκίπερ του Πανιωνίου βρήκε πρώτα μπάλα και εν συνεχεία τον παίκτη του Αστέρα.

Όπως προαναφέραμε η ομάδα της Τρίπολης είχε καλό ξεκίνημα και είχε τον έλεγχο στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά ο Πανιώνιος βελτίωσε αισθητά την απόδοση του και κυριάρχησε από το 20’ μέχρι το 45’. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε «διαδρόμους» για να προκαλέσει «ρήγματα» στην άμυνα του Αστέρα. Ο Πανιώνιος είχε μάλιστα και δύο καλές φάσεις για να σκοράρει και τελικά τα κατάφερε στο 36’, με σκόρερ τον Ντουρμισάι.

Ο νεαρός στράικερ είναι από τους πρωταγωνιστές του Πανιωνίου την φετινή αγωνιστική περίοδο και άνοιξε το σκορ με ένα εντυπωσιακό γκολ, καθώς εκμεταλλεύτηκε την καλή πάσα του Κόρμπου και με «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ευκαιρίες του Τσιλούλη

Ο Πανιώνιος είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 69’ για να διπλασιάσει τα τέρματα του, με τον Ντουρμισάι να κάνει πολύ καλή πάσα στον Τσιλούλη αλλά ο αμυντικός του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Ο ίδιος παίκτης είχε και δεύτερη καλή φάση με τον ίδιο παίκτη στο 80’, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Οι κυανέρυθροι διαχειρίστηκαν σωστά το δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, που τους δίνει την δυνατότητα να πάρουν βαθιά «ανάσα» σε ότι αφορά την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Το «κλειδί»: Η εκτελεστική δεινότητα του Ντουρμισάι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς ο νεαρός σέντερ φορ έδειξε στην φάση του γκολ πως είναι στράικερ πυ μπορεί να σκοράρει και μακριά από την περιοχή.

Το 10άρι: Ο Ντουρμισάι ήταν ο σκόρερ του Πανιωνίου και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι ο MVP της αναμέτρησης για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στον πάγκο: Η αμυντική γραμμή του Αστέρα δεν απέφυγε τα λάθη και άφησε πολλούς χώρους στον Πανιώνιο.

Γιατί κόουτς: Ο Αστέρας δεν κατάφερε να απειλήσει τον Πανιώνιο μετά το γκολ που δέχθηκε και ήταν εμφανές πως οι φιλοξενούμενοι είχαν θέμα δημιουργίας.

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Διαιτητής: Τσαμούρης

Γκολ: 36’ Ντουρμισάι

Κίτρινες: 27’ Μανθάτης 45’ Τσιλούλης – 83′ Τριανταφυλλόπουλος

 

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Τσιλούλης (91′ Σταυρόπουλος), Άλι (76’ Καμαρά), Μανθάτης (60’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης (60’ Φερνάντες), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπελόκ (68’ Ρόλε), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (76’ Δουβίκας), Κώτσιρας, Μανιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ