Ίσις: «Χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ»

Ίσις: «Χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ»

Ο Χιλιανός Αλεχάντρο Ίσις, από τους σπουδαιότερους ξένους στην ιστορία του ΟΦΗ, έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1) στο Ηράκλειο και δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα έπειτα από πολλά χρόνια.

Ο Αλεσάντρο Ίσις που θα βρεθεί στο πλευρό του Χάιμε Βέρα στον πάγκο του ΟΦΗ, έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/1) στο Ηράκλειο και δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε μετά από τόσα χρόνια σε γνώριμα λημέρια.

Οι Χιλιανός έχει γράψει τη δική του ιστορία ως παίκτης του κρητικού συλλόγου και, πλέον, επιστρέφει στον ΟΦΗ ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας. Ο Αλεχάνδρο Ίσις, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το καλοκαίρι του 1985 μέχρι και τον Μάιο του 1990, πραγματοποίησε 137 εμφανίσεις, σημειώνοντας 9 γκολ και είναι από τους σπουδαιότερους ξένους στην ιστορία του ΟΦΗ.

Ο νέος συνεργάτης του Χάιμε Βέρα στον πάγκο των κρητικών, έφτασε λίγο πριν τις 14:30 στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όπου τον υποδέχτηκαν ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παύλος Αδάμος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλης Βογιατζάκης.

Στις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους ο Ίσις ανέφερε πως: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί θα έρθει ο Χάιμε όπου θα γίνει η παρουσίαση του. Θα μίλησω τώρα με τον Γιάννη, τον Γιώργο και τα υπόλοιπα παιδιά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά». 

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται στο Ηράκλειο και ο Χάιμε Βέρα, με την παρουσίαση του νέου προπονητή του ΟΦΗ να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (2/2) στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του «Γεντί Κουλέ».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ