Πανιώνιος : Προσφυγή ο Οικονόμου

Πανιώνιος : Προσφυγή ο Οικονόμου

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μετράει μέρες στον Πανιώνιο, καθώς μετά την υποχρεωτική άδεια που του δόθηκε, κατέθεσε προσφυγή κατά των κυανέρυθρων.

Ο Πανιώνιος δεν θα έχει για πολύ ακόμα τον Βαγγέλη Οικονόμου στο ρόστερ του. Ο αμυντικός των κυανέρυθρων κατέθεσε προσφυγή κατά της ομάδας του, γεγονός που έχει εξήγηση.

Όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Πανιώνιος είχε αρνηθεί την πρόταση του ΑΠΟΕΛ για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, καθώς το συμβόλαιό του δεν τον καλύπτει. Επίσης, ο Οικονόμου ήθελε να πάρει μεταγραφή για να δοκιμάσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, συνεπώς έψαχνε κίνητρο το οποίο ο Πανιώνιος δεν θα του παρείχε.

Ακόμη, μετά την αποβολή του στο ματς με την Ξάνθη, είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, τις οποίες ούτως ή άλλως θα έχανε λόγω της υποχρεωτικής άδειας που του είχε δώσει ο Πανιώνιος.

Όλα αυτά λοιπόν, έκαναν τον αριστεροπόδαρο στόπερ να καταθέσει προσφυγή εναντίον της ομάδας του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κυανέρυθρη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ