Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η μεσοεπιθετική τριάδα των «πρασίνων» σφράγισε το ματς στο Αγρίνιο.

Οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Μπουζούκης έκρυψαν τη μπάλα στο νικητήριο γκολ του Παναθηναϊκού. Πολύ καλή εμφάνιση από Κουρμπέλη, Ινσούα,, σοβαροί όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού», βοήθησαν οι δύο αλλαγές των Δώνη, Καμπετσή. Αναλυτικά η κριτική των «πρασίνων» στο Αγρίνιο.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Μία φορά χρειάστηκε να επέμβει σημαντικά, σε γυριστή κεφαλιά του Μαλή στο 28’ την οποία έδιωξε σε κόρνερ. Σταθερός και ψύχραιμος σε όλη τη διάρκεια του ματς.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Δεν επέτρεψε στον Γουίλιαν πλην μίας περίπτωσης να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός. Μαχητικός, αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, αλλά επιθετικά δεν είχε αρκετές προωθήσεις.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Ο Μανά που έπαιξε στην πλευρά του ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα. Ο Αργεντινός ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά. Επιθετικά προσπάθησε να ανέβει, αλλά δεν είχε ουσία. Είχε τέσσερα κλεψίματα, τα περισσότερα από κάθε συμπαίκτη του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον έμπειρο αμυντικό. Δεν είχε πρόβλημα με τον Μπαϊροβιτς. Μέτρησε τέσσερις επεμβάσεις και ήταν αποτελεσματικός τόσο στο ψηλό παιχνίδι, όσο και χαμηλά.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Σταθερός, καλύτερος σε σύγκριση με τα τελευταία του παιχνίδια. Δεν βοήθησε στην προώθηση του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν, αλλά έμπαινε με δύναμη στις φάσεις και δεν εκτέθηκε από κάποιον αντίπαλο.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Καλό ματς από τον Αφρικανό, ο οποίος αγωνίστηκε δεξί στόπερ. Είχε τέσσερις επεμβάσεις, όσες και ο Κολοβέτσιος. Επιθετικά κι αυτός δεν κατάφερε να κάνει κάτι από τα μετόπισθεν. Κέρδισε επίσης τέσσερα φάουλ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Η καλύτερή του εμφάνιση μέσα στο 2019. Ο αρχηγός είχε μία ωραία πάσα στο 2’ στον Μακέντα και τέσσερα κερδισμένα φάουλ. Μέτρησε ακόμα ένα κλέψιμο και μία επέμβαση. Εκανε αμέτρητα κλεψίματα και περιόρισε τους αντίπαλους χαφ.

ΕΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Δεν του πήγε το παιχνίδι. Ο Αλβανός διεθνής είχε πέντε σωστές πάσες και κανένα λάθος, αλλά δεν βοήθησε όσο θα περίμενε δημιουργικά. Αμυντικά μέτρησε πέντε φάουλ και τα δύο εξ αυτών τον οδήγησαν στα αποδυτήρια.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Καλό ματς. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του γκολ με το κλέψιμο στον Μανά (με εκπληκτικό τάκλιν) και την ωραία κάθετη στον Μακέντα. όταν έμεινε η ομάδα με δέκα έδειξε να μην έχει δυνάμεις, να κρατήσει τη μπάλα, αλλά πρέσαρε όσο μπορούσε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη κι αυτό του δίνει το βραβείο του MVP. Συνολικά φάνηκε κουρασμένος, αλλά ήταν μαχητικός και είχε τρία κλεψίματα, τα περισσότερα από κάθε μέσο και επιθετικό της ομάδας του. Αλλά είχε και μία σωστή πάσα κι οκτώ λάθη.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Ο Ιταλός φορ είχε μία τελική στο 2’, όπου σούταρε βιαστικά άουτ από ωραία πάσα του Κουρμπέλη. Στο 32’, όμως, υποδέχθηκε έξυπνα τη μπάλα από την κάθετη του Χατζηγιοβάνη και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Μπουζούκη για το νικητήριο γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν θετικός ανασταλτικά, μπροστά από την αμυντική γραμμή και δεν άφησε τους Μάζουρεκ, Λουσέρο στον χώρο ευθύνης του να γίνουν απειλητικοί.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Πίεσε πολύ την άμυνα του Παναιτωλικού για να εμποδίσει την ανάπτυξη, ενώ στο 86’ έκανε τρομερή ενέργεια, αλλά το σκαφτό πλασέ από τα 30 και πλέον μέτρα δεν αιφνιδίασε τον Κυριακίδη. Θετικότατος όσο διάστημα έπαιξε.

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 89’ ως αριστερό μπακ και δεν είχε αρκετή δουλειά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ