Μασούρας και Μάνος έχουν σκοράρει με δύο διαφορετικές ομάδες στον ίδιο αντίπαλο

Μασούρας και Μάνος έχουν σκοράρει με δύο διαφορετικές ομάδες στον ίδιο αντίπαλο

Εντυπωσιακό στατιστικό για τους δύο επιθετικούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ πλέον, οι οποίοι έχουν σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα με δύο διαφορετικές ομάδες αλλά και με τις δύο κόντρα στον ίδιο αντίπαλο!

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο από το φετινό πρωτάθλημα ανέδειξε στην επίσημη ιστοσελίδα της η Superleague με αφορμή το γκολ του Γιώργου Μασούρα κόντρα στη Λάρισα αλλά και του Δημήτρη Μάνου, την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μασούρας στο ματς με την Λάρισα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τον Ολυμπιακό και ενώ είχε πετύχει άλλα έξι με τη φανέλα του Πανιώνιου. Ένα από εκείνα τα έξι μάλιστα ήταν κόντρα στην ομάδα που σκόραρε και στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Μάνος από την άλλη, ως παίκτης του Ολυμπιακού είχε σκοράρει κατά του Απόλλωνα Σμύρνης τον περασμένο Οκτώβρη, χαρίζοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του αλλά το ίδιο έκανε και το περασμένο Σάββατο όταν για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ως παίκτης του ΠΑΣ πλέον, σκόραρε και πάλι κατά του Απόλλωνα, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Όσον αφορά τον Μασούρα, ο νέος άσσος των «ερυθρόλευκων» δημιουργεί παράδοση με την ΑΕΛ, αφού έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια που την αντιμετώπισε και στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ