Βελτιωμένη πρόταση της Σαουθάμπτον για Ομάρ, νέο «όχι» του Ολυμπιακού

Βελτιωμένη πρόταση της Σαουθάμπτον για Ομάρ, νέο «όχι» του Ολυμπιακού

Η Σαουθάμπτον είναι έτοιμη να ανεβάσει την πρόταση της στον Ολυμπιακό για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον Νορβηγό μπακ.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ολοκληρώνονται σήμερα και οι περισσότερες ομάδες «τρέχουν» να κλείσουν τα ζητήματα που έχουν αφήσει ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό του για τη χειμερινή περίοδο και πλέον το μόνο που περιμένει είναι μη τυχόν και έρθει κάποια δελεαστική πρόταση για κάποιον παίκτη του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει σε συζητήσεις με ομάδες για την παραχώρηση του Λεονάρντο Κούτρη, όμως δεν θέλουν να τον πουλήσουν μεσούσης της σεζόν και κυρίως κάτω από 10 εκατ. ευρώ. Παράλληλα ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει σύλλογοι και για άλλους παίκτες της ομάδας, όπως ο Καμαρά και ο Ναουέλ, ενώ η περίπτωση που παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή είναι του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Όπως αναφέρουν από την Αγγλία, η Σαουθάμπτον μετά την πρώτη αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού επανέρχεται και ετοιμάζει μάλιστα καλύτερη προσφορά, με στόχο να αποκτήσει άμεσα τον Νορβηγό μπακ. Η πρώτη πρόταση των άγιων ήταν στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον είναι διατεθειμένοι να ανέβουν στα 7, με τον Ολυμπιακό όμως να απαντάει και πάλι αρνητικά.

Οι λόγοι που οι ερυθρόλευκοι δεν παραχωρούν τον Ομάρ είναι ότι δεν θέλουν να χάσουν τη δεδομένη χρονική περίοδο έναν βασικό παίκτη και πολύ σημαντικό στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ και τα χρήματα πιστεύουν πως δεν είναι αρκετά για τον Νορβηγό αμυντικό που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ