Η ΚΕΔ στέλνει τον Κοτσάνη να σφυρίξει στο Ολυμπιακός – Πανιώνιος

Η ΚΕΔ στέλνει τον Κοτσάνη να σφυρίξει στο Ολυμπιακός – Πανιώνιος

Η ΚΕΔ όρισε τον Κώστα Κοτσάνη για να «σφυρίξει» το παιχνίδι των ερυθρόλευκων με τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων, με την κεντρική επιτροπή διαιτησίας να ορίζει τον Κώστα Κοτσάνη για να σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη.

Ο Κοτσάνης ήταν διαιτητής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λάρισα στην Τούμπα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Θεσσαλών, σε παιχνίδι που ο δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει με 2-1. Θυμίζουμε ότι σ’ εκείνο το ματς ο Πρίγιοβιτς είχε κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι στην φάση που κέρδισε πέναλτι αλλά ο διαιτητής δεν είχε δώσει την παράβαση αφήνοντας την φάση να εξελιχθεί.

Μάλιστα είχε αποβάλει τον παίκτη της Λάρισας (Καρανίκα) αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες από το 40′. Η Λάρισα είχε εκφράσει έντονα παράπονα για την διαιτησία του Κοτσάνη, κάνοντας λόγο για μεγάλα λάθη εναντίον της θεσσαλικής ομάδας.

Οι διαιτητές των αγώνων της 19ης αγωνιστικής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ