Λάρισα : Κόντορ και Ναβάρο οι πρώτοι που φεύγουν

Λάρισα : Κόντορ και Ναβάρο οι πρώτοι που φεύγουν

Οι Ογούσου Κόντορ και Τσίμο Ναβάρο είναι οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τη Λάρισα.

Από τους Τσίμο Ναβάρο και Ογούσου Κόντορ αρχίζουν οι μεταβολές στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, οι δύο παίκτες βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας μετά από αίτημα αποδέσμευσης που κατέθεσαν.

Ο 29χρονος Ισπανός, Τσίμο Ναβάρο που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Ελλάδα με σε Αστέρα Τρίπολης, Καλλονή, Λεβαδειακό και Τρίκαλα. Φέτος, είχε μόλις δύο συμμετοχές με την ΑΕΛ στη Super League.

Όσο για τον 24χρονο Κόντορ, αν και ήταν πέρσι βασικό στέλεχος της θεσσαλικής ομάδας, εφέτος δεν έχει συμμετοχές. Το ρόστερ αριθμεί προς το παρόν 31 παίκτες, ωστόσο είναι γνωστή η επιθυμία του κόουτς Ηλία Φυντάνη να δουλεύει με πιο «σφιχτό» σύνολο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι είναι σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Owusu Kontor και Ximo Navarro, οι οποίοι μέσω των εκπροσώπων τους ζήτησαν την αποδέσμευση τους και το αίτημα τους έγινε αποδεκτό από την ομάδα μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ