Με Ιβάν Σαββίδη στο ΟΑΚΑ

Με Ιβάν Σαββίδη στο ΟΑΚΑ

Ο Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε να συνοδεύσει την ομάδα στο ΟΑΚΑ και αφού ασπαστεί όλα τα μέλη της αποστολής στη συνέχεια θα αποχωρήσει για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου συνοδεύει την αποστολή από το αεροδρόμιο Μακεδονία μέχρι το γήπεδο της Τούμπας. Αφού βγουν όλα τα μέλη της αποστολής τους αγκαλιάσει και στη συνέχεια αποχωρεί και πάλι για το ξενοδοχείο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η οικογένεια Σαββίδη που παραμένει στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τις τελευταίες μεταγραφές θα μεταβεί την Κυριακή στην Αθήνα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αφού μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στη συνέχεια να συνοδεύσει την αποστολή μέχρι το ΟΑΚΑ. Έξω από το Ολυμπιακό στάδιο θα ακολουθήσει το ίδιο τελετουργικό. Αφού μπήκε και ο τελευταίος στα αποδυτήρια στη συνέχεια θα αποχωρήσει για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση είτε από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Open είτε από το ξενοδοχείο μαζί με φίλους.

Στο γήπεδο θα είναι ο Γιώργος Σαββίδης, όπως έχει ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μαζί με τα υπόλοιπα με στελέχη της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ