Το τετ α τετ Μελισσανίδη-Ουζουνίδη, τα παράπονα σε Καραγεωργίου

Το τετ α τετ Μελισσανίδη-Ουζουνίδη, τα παράπονα σε Καραγεωργίου

Οσα έγιναν έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με Μελισσανίδη-Ουζουνίδη και η «συγγνώμη» του Νίκου Καραγεωργίου

Η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν ήταν καλή. Η Ενωση απέναντι στον Λεβαδειακό δεν είχε διάρκεια και συνέπεια σε αυτό που έδειχνε στα τελευταία παιχνίδια και ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έμοιαζε με… καμπανάκι η εμφάνιση. Αλλωστε όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν πολλά την Κυριακή στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο.

Μάλιστα η εικόνα αυτή απέναντι σε έναν εκ των ουραγών του πρωταθλήματος σαφώς και δεν ικανοποίησε ούτε τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν του άρεσε ότι είδε στον αγωνιστικό χώρο. Και το έδειξε και σε αυτούς που έπρεπε.

Περίμενε μάλιστα να τα πει με τον ίδιο τον Μαρίνο Ουζουνίδη έξω από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και εκεί του εξέφρασε παράπονα για την εικόνα, μα κυρίως για τη διάθεση που έδειξαν οι «κιτρινόμαυροι» απέναντι στον Λεβαδειακό όπου κέρδισαν με το «φτωχό» 1-0 και δεν είχαν επαρκή παραγωγή φάσεων. Οι δύο άνδρες τα είπαν και έτσι όλη η ομάδα έλαβε το μήνυμα για το τι πρέπει να αλλάξει.

Αλλωστε και σήμερα στην ομιλία του στην εκδήλωση της κοπής πίτας για το νέο έτος στα Σπάτα ο Μελισσανίδης επανέλαβε τι θέλει «Χθες σας είδα και θέλω να παρακαλέσω για την Κυριακή, έμενα δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματά και πως θα παίξετε, αλλά να παίξετε με ψυχή. Το έχει ανάγκη ο κόσμος», είπε. Κάτι που «φωτογράφισε» τη δυσαρέσκεια του για ότι είδε χθες σε επίπεδο διάθεσης και όρεξης για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο Μελισσανίδης έδειξε τη δυσαρέσκεια του και προς τον Νίκο Καραγεωργίου και ότι έκανε πηγαίνοντας προς τη φυσούνα μετά την αποβολή του από τον διαιτητή. Ο προπονητής του Λεβαδειακού χωρίς λόγο άρχισε να αντιδρά έντονα και να βρίζει ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ που τον συνόδευαν προς την φυσούνα. Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης μόλις είδε τον προπονητή του Λεβαδειακού του τόνισε «Δεν σε πείραξε κανείς εδώ, γιατί βρίζεις την ΑΕΚ και τα παιδιά;». Τότε ο Καραγεωργίου έχοντας ηρεμήσει ζήτησε συγγνώμη από τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ για ότι έκανε, δείχνοντας ότι μετάνιωσε για το ξέσπασμα του.

Ωστόσο, ο Μελισσανίδης σήμερα στα Σπάτα ήταν μεν πιο ήρεμος, αλλά έδειξε με τις κινήσεις του στην ομιλία (έβαλε τη γροθιά του στο στέρνο του και μετά έσφιξε τις γροθιές του) ότι περιμένει την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να βγάλουν ψυχή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ