Η κριτική των παικτών του Αρη

Η κριτική των παικτών του Αρη

Οι Κίτρινοι κέρδισαν την Ξάνθη και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα – Διαβάστε στο 10.gr την κριτική των παικτών του Σάββα Παντελίδη.

O Άρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με σκόρερ τον Ματέο Γκαρσία πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Ξάνθης. Διαβάστε στο 10.gr την κριτική των παικτών του Σάββα Παντελίδη.

Χουλιάν Κουέστα

Πολύ καλή παρουσία από τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του και ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε.

Μανώλης Τζανακάκης                                              

Σε καλή μέρα βρέθηκε ο Έλληνας αμυντικός. Δεν αντιμετώπισε ανασταλτικά προβλήματα, ενώ βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τις ομάδας του  με τις προωθήσεις του.

Λίντσεϊ Ρος

Ο Γαλλομαυριτανός στόπερ έδειξε καλά στοιχεία στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. Πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έδειξε να έχει καλή αίσθηση του χώρου και συνέθεσε ένα καλό δίδυμο με τον Δεληζήση.

Γιώργος Δεληζήσης

Πάθος και διάθεση από τον αρχηγό του Άρη. Κέρδισε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες από τους αντίπαλους επιθετικούς, με εξαίρεση μια φάση με τον Κάστρο στο 53ο λεπτό.

Μίχαϊ Κόρχουτ

Καλή εμφάνιση από τον Ούγγρο , που αυτή τη φορά ξεκίνησε στη φυσική του θέση, στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως χαφ. Σταθερός, με σωστές πάσες, βοήθησε και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Μανώλης Σιώπης

Ένα κέντρο μόνος του. Ο Έλληνας μέσος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και «κατάπιε» τους προσωπικούς του αντιπάλους. Βοήθησε στην καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του αλλά και στην προώθηση του παιχνιδιού.

Μιτζέν Μπάσα

Επέστρεψε στην φυσική του θέση και στις καλές εμφανίσεις . Με διάθεση και πάθος, συνέθεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ με τον Σιώπη και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη στη μεσαία γραμμή.

Ματέο Γκαρσία

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα , είδαμε τον γνωστό Ματέο Γκαρσία. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά και η γενικότερη παρουσία του Αργεντινού μέσου, που με τη ταχύτητα και τη  τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ξάνθης.

Ντάνιελ Λάρσον

Ο Σουηδός δείχνει μια πολύ καλή επιλογή για τον Άρη. Όσο είχε δυνάμεις, βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του, τόσο με ατομικές ενέργειες από την αριστερή πλευρά, όσο και συγκλίνον τας στον άξονα.

Νικολά Ντιγκινί

Πολύ τρέξιμο κα αδιάκοπο πρέσινγκ στους αντίπαλους αμυντικούς. Βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει χρόνο, κρατώντας την μπάλα και ηρεμώντας το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος

Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά έδωσε πολλές μάχες με τους αμυντικούς της Ξάνθης και βοήθησε την ομάδα του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Νίκο Μαρτίνες

Πολύ καλή παρουσία από τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Στάθηκε άτυχος και θα μπορούσε να σκοράρει σε δυο περιπτώσεις, ενώ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ξάνθης.

Γιώργος Βαλεριάνος

Μπήκε για να βοηθήσει στο να κλείσουν τα όποια κενά προς τη μεγάλη περιοχή του Κουέστα και αυτό έκανε.

Χαβιέ Ματίγια

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ