Διαμαντόπουλος: «Είχαμε πει ότι αυτό το ματς θα το κερδίσουμε πάση θυσία»

Διαμαντόπουλος: «Είχαμε πει ότι αυτό το ματς θα το κερδίσουμε πάση θυσία»

Χαρούμενος για τη νίκη του Άρη απέναντι στην Ξάνθη και το γεγονός ότι ξεκίνησε ως βασικός εμφανίστηκε ο Έλληνας επιθετικός.

Για την πρώτη του συμμετοχή στην αρχική 11άδα του Άρη εδώ και αρκετό καιρό μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ευχόμενος η ομάδα να δείξει το ίδιο πρόσωπο και να νικήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να διατηρηθεί το καλό κλίμα.

Για το παιχνίδι: «Όλη την εβδομάδα λέγαμε ότι είναι πρόωρος τελικός. Θέλαμε το ματς για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Νομίζω ότι βγάλαμε ψυχή και χαρακτήρα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε».

Για τη συμμετοχή του στην αρχική 11άδα: «Με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πέρασα δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Όταν συνοδεύεται και με νίκη, είναι το καλύτερο για σένα και ειδικά σε μια τέτοια στιγμή που η ομάδα χρειαζόταν πολύ τους βαθμούς».

Για το ποιος ευθύνεται για τα άσχημα αποτελέσματα: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουμε πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τις κακές εμφανίσεις και τους χαμένους βαθμούς. Είχαμε πει ότι αυτό το ματς θα το κερδίσουμε πάση θυσία. Θέλουμε να κερδίσουμε και την Κυριακή για να έχει αντίκρισμα το διπλό, αλλιώς θα είναι πισωγύρισμα και θα έχουμε γκρίνια».

Για το ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας: «Η ομάδα είναι καινούρια, χτίστηκε το καλοκαίρι και είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα. Το μόνο που δεν δικαιολογώ είναι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να δείχνουμε ψυχή και πάθος».

Για τους πανηγυρισμούς με την κερκίδα: «Ήμασταν πολύ πιεσμένοι. Νιώθουμε την γκρίνια, είναι φυσιολογική, την καταλαβαίνουμε. Θέλουμε τον κόσμο την Κυριακή στο πλευρό μας, όλοι μια γροθιά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ