Ακπόμ: «Θέλω φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ακπόμ: «Θέλω φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Τσούμπα Ακπόμ υποστήριξε πως η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τα παιχνίδια που έρχονται, ενώ ανέφερε πως πρώτος στόχος για τον ίδιο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο Τσούμπα Ακπόμ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Toumba Special Edition, που έλαβε χώρα σε κεντρικό πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης. Ο Άγγλος επιθετικός που υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα μίλησε για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την ζωή του στη Θεσσαλονίκη.

«Όταν πήρα το περιοδικό για πρώτη φορά στα χέρια μου, κατάλαβα ότι είναι ένα περιοδικό που όλοι πρέπει να το διαβάσουν. Κατέγραψε άψογα όσα αφορούν εμένα, αλλά και όσα βίωσε πέρυσι η ομάδα. Στην Αγγλία αυτό είναι στην κουλτούρα του κόσμου, στην Αρσεναλ υπάρχουν πολλές ανάλογες ενέργειες. Τέτοιες ενέργειες βοηθούν για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει πραγματικά σε έναν σύλλογο.

Είναι σημαντικό για όλους να δουν τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Είμαι εντυπωσιασμένος. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα μπορείτε όλοι να καταλάβετε πως ζούμε όλοι μέσα στην ομάδα.

Ο λόγος που με έκανε να έρθω εδώ, είναι ότι είδα ότι συνέβη την περασμένη χρονιά. Η ομάδα άξιζε κάτι. Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις. Ήθελα να έρθω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έχουμε προετοιμάσει καλά τους εαυτούς μας για αυτά τα παιχνίδια και έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Μακάρι να μπορούσα να προβλέψω το μέλλον. Φυσικά και θέλω να παίξω στο ανώτερο επίπεδο. Πάνω από όλα θέλω φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι δύσκολο να πω σε ποια ομάδα θα ήθελα να παίξω. Κάθε παίκτης έχει όνειρο να παίξει σε μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα πχ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ.

Δεν περίμενα τόσο όμορφη την Θεσσαλονίκη. Είναι όμορφη πόλη. Ειδικά το καλοκαίρι που είναι πιο ζεστός ο καιρός, έχει απίστευτα μέρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ