Με Καμαρά και Σολδάνο η αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Με Καμαρά και Σολδάνο η αποστολή του Ολυμπιακού (pic)

Ο Αφρικανός παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο – Επιστρέφει ο Σολδάνο, «μέσα» και ο Ντίας - Εκτός ο Μπουχαλάκης, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο (2/2, 19:30) για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Παρασκευής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Κυανέρυθρους.

Σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε, σφίγγει τα δόντια και φωνάζει «παρών» για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην αποστολή επιστρέφει επίσης και ο Σολδάνο, ο οποίος δεν ήταν στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λάρισα.

Ο Ιβηρας τεχνικός συμπεριέλαβε επίσης στην 19άδα τους Ζιλ Ντίας και Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φορτούνης και Γκιγιέρμε, αλλά και ο Μπουχαλάκης, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Τσιμίκας, ο Μεριά, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα

Αμυντικοί: Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ

Μέσοι: Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Λάζαρος, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε

Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. / The squad players selected ahead of the match against Panionios FC. 🔴⚪️⚽️ #olympiacos #slgr #OLYPGSS #squadlist #legend pic.twitter.com/6lsqMNwHGs

— Olympiacos FC (@olympiacos_org) 1 Φεβρουαρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ