Με τη γνωστή… συνταγή

Με τη γνωστή… συνταγή

«Κλειδωμένο» δείχνει το πλάνο του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ήδη κατασταλάξει στο πλάνο που θα εφαρμόσει κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Το απόλυτα πετυχημένο 3-5-2 που ακολουθεί η ΑΕΚ μέσα στο 2019 θα διατηρηθεί στον αγώνα με την ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ εκτός απροόπτου, το ίδιο θα συμβεί και με τη… γνωστή ενδεκάδα που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα.

Το σχήμα που έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το ματς με τον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη στην άμυνα, τους Άλεφ, Μάνταλο, Μπακασέτα στη μεσαία γραμμή, τον Γκάλο με τον Χουλτ στα άκρα και στην επίθεση τους Πόνσε, Λιβάγια.

Βεβαίως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης της τελευταίας στιγμής από τον τεχνικό του Δικεφάλου, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Τέτοια θα μπορούσε να είναι η συμμετοχή του Κρίστισιτς στο βασικό σχήμα ή ακόμα και του Κλωναρίδη. Προκειμένου να διαφοροποιηθεί, έστω και σε μικρό βαθμό, το πλάνο πάνω στο οποίο δουλεύουν τον τελευταίο μήνα οι Κιτρινόμαυροι.

Ωστόσο, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ουζουνίδης, να περιλαμβάνει τους παίκτες που αναφέραμε παραπάνω. Μιας και αποτελούν την πετυχημένη… συνταγή για την Ένωση μέσα στο 2019, διάστημα στο οποίο οι πρωταθλητές μετρούν μόνο νίκες, διατηρώντας παράλληλα την εστία τους απαραβίαστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ