Ρομαό: «Μεγάλη ευρωπαïκή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ρομαό: «Μεγάλη ευρωπαïκή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Αλεξί Ρομαό είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ερυθρόλευκους και τους φιλάθλους της ομάδας του λιμανιού

Ο Αλεξί Ρομαό συνεχίζει την καριέρα του στην Ρεμς και πραγματοποιεί μάλιστα εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τον 35χρονο μεσοαμυντικό να φοράει και το περιβραχιόνιο του γαλλικού συλλόγου. Ο Ρομαό θα βρεθεί αντιμέτωπος απόψε την Μαρσέιγ, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και μίλησε στον γαλλικό Τύπο για τον σημερινό αγώνα.

Εκτός των άλλων όμως ο Ρομαό μίλησε και για τον Ολυμπιακό και την παρουσία του στην ομάδα του Πειραιά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους πειραιώτες. Ο Ρομαό χαρακτήρισε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα τον Ολυμπιακό και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις εγκαταστάσεις των πειραιωτών, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με σπουδαίες εγκαταστάσεις που παίζει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε αρχικά στην La Provence ο έμπειρος μέσος της Ρεμς και πρόσθεσε.

«Ανακάλυψα την ατμόσφαιρα των ντέρμπι στην Αθήνα. Είναι εντυπωσιακή η εικόνα των οπαδών σε αυτά τα παιχνίδια, είτε παίζεις εντός είτε εκτός έδρας. Οι οπαδοί είναι φανατικοί και τα γήπεδα παίρνουν… φωτιά. Τους επιτρέπεται να ανάβουν καπνογόνα. Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του είναι παντού. Όπου πηγαίναμε σε όλη την Ελλάδα υπήρχαν πάντα οπαδοί του Ολυμπιακού».

Ο Ρομαό φόρεσε για δύο χρόνια την φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν τους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ