Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης

Στην προπόνηση του Άρη ο Καρυπίδης

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα επισκεφτεί την ομάδα και στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει απόψε πριν τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/02, 7 μ.μ.).

Η νίκη του Άρη στην Ξάνθη έφερε και πάλι χαμόγελα μετά από μια περίοδο χωρίς θετικό αποτέλεσμα, όμως σημαντικό είναι και το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/02, 7 μ.μ.) για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.

Την κρισιμότητα του αγώνα αντιλαμβάνεται και ο Θόδωρος Καρυπίδης, που με την παρουσία του στη σημερινή προπόνηση θέλησε να εμψυχώσει και να στηρίξει την ομάδα. Απευθυνόμενος προς τους παίκτες, έδωσε τα συγχαρητήριά του για τη νίκη στα Πηγάδια, τονίζοντας παράλληλα πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. «Το αυριανό παιχνίδι με Γιάννενα είναι σημαντικό και πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε . Δώστε τα όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο μας», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ.

Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους Σάββα Παντελίδη και Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Το βράδυ ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό στο ξενοδοχείο που θα διανυκτερεύσει η αποστολή πριν τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ