Άρης: Στην αποστολή για ΠΑΣ ο Βέλεθ

Άρης: Στην αποστολή για ΠΑΣ ο Βέλεθ

Στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη τέθηκε ο Ισπανός, που μέχρι πρότινος ήταν τραυματίας.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (03/02, 7 μ.μ.) ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης και στη συνέχεια ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Φραν Βέλεθ κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλαμβάνεται στα 18 ονόματα, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είναι εκτός, λόγω προβλήματος στη γάμπα. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/02, 19:00), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ