Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Η ομάδα της Τρίπολης νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα (2-0) και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή. Ο Φερνάντεζ πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα στην Ριζούπολη καθώς οι Αρκάδες επικράτησαν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με 2-0 και πήραν βαθιά «ανάσα» σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα. Με τη νίκη του αυτή ο Αστέρας έφτασε τους 21 βαθμούς και σίγουρα το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αντίθετα, ο Απόλλωνας παραμένει «βυθισμένος» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι μόλις πόντους κι επί της ουσίας δεν έχει ελπίδες παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

«Καθάρισε» ο Φερνάντεζ

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει και είχε πρωταγωνιστή τον Μαρκ Φερνάντεζ, ο οποίος ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ισπανός επιθετικός «λύτρωσε» την ομάδα του σκοράροντας δύο φορές και μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα οι Αρκάδες βελτίωσαν πολύ την βαθμολογική τους θέση.

Ο Φερνάντεζ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλτσά δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για τον Αστέρα στο 58’. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να βρει ένα γκολ για να «ξαναμπεί» στο ματς και είχε δοκάτι με τον Οριουέλα στο 77’.

Το «κλειδί»: Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πετύχει γκολ στην πρώτη καλή ευκαιρία που είχε στο ματς κι αυτό έδιωξε το άγχος από τους φιλοξενούμενους.

Το 10άρι: Ο Μαρκ Φερνάντεζ πέτυχε και τα δύο γκολ των Αρκάδων και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ισπανός σέντερ φορ είναι ο MVP της αναμέτρησης.

Στον πάγκο: Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να σκοράρει για ένα ακόμα ματς και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να βρει δημιουργία από τους μέσους.

Γιατί κόουτς: Ο Μπάμπης Τεννές έχει πολύ δύσκολο έργο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς οι παίκτες του Απόλλωνα δεν έχουν πλέον κίνητρο λόγω της κακής βαθμολογικής θέσης της Ελαφρά Ταξιαρχίας.

Απόλλωνας – Αστέρας Τρίπολης 0-2

Διαιτητής: Τζοβάρας

Γκολ: 19’, 58’ Φερνάντεζ

Κίτρινες: 63’ Στάθης – 89’ Ορτέγκα

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Κοντοές, Γκίνο (51’ Γαρουφαλιάς), Ντ’ Ούρσο (73’ Ρώσση), Ακόστα (55’ Ριβέρο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος (65’ Ρόλε), Πασαλίδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Βαλιέντε, Μουνάφο (12’ Ιγκλέσιας), Κώτσιρας, Φερνάντεζ, Καλτσάς (82’ Ματρικάρντι(, Μανιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ