Παράσχος: «Μεταγραφικά κάτι θα κάνουμε»

Παράσχος: «Μεταγραφικά κάτι θα κάνουμε»

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στις δηλώσεις του είπε ότι περιμένει μία προσθήκη.

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του.

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε και τα μεταγραφικά της ομάδας του αναφέροντας πως περιμένει μια προσθήκη, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο Μουνάφο έχει υποστεί θλάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ηταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, καθώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην βαθμολογία από το να καθαρίσεις την παραμονή μέχρι και να διεκδικήσεις και την 5η θέση. Αυτό που φοβόμουν στον Απόλλωνα είναι ότι είναι μια ομάδα που παίζει χωρίς κανένα άγχος γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα το λέγαμε με τα παιδιά. Αποτελείται από καλούς ποδοσφαιριστές και ήθελε πολύ προσοχή το σημερινό ματς. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήραμε τους 3 βαθμούς. Θέλω να πω κάτι για τον Απόλλωνα. Επειδή παρακολούθησα τα τελευταία 4 παιχνίδια τους, μακάρι αυτή η ομάδα μείνει ως έχει και με λίγες προσθήκες θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού στην Β’ Εθνική. Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα και τους εύχομαι να διαχειριστούν καλύτερα το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Για τον τραυματισμό του Μουνάφο: «Δυστυχώς φαίνεται ότι υπάρχει ζημιά, πρέπει να έχει θλάση. Τώρα τον βαθμό, θα τον δούμε αύριο στην μαγνητική». Κλείνοντας για τα μεταγραφικά σχολίασε πως «ναι περιμένουμε. Πιστεύω ότι κάτι θα κάνουμε γιατί όπως βλέπετε κάποια παιδιά παίζουν συνέχεια όπως είναι και ο Μουνάφο, που έπαθε τώρα ζημιά. Έχουμε και παιχνίδι Κυπέλλου και το πρόγραμμα είναι βαρύ και είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτό με το υπάρχον δυναμικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ