Η κριτική των παικτών του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η κριτική των παικτών του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άρης επικράτησε με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Ματέο Γκαρσία να πετυχαίνει το έβδομο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Χουλιάν Κουέστα

Καλή παρουσία από τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του και ήταν σταθερός τις ελάχιστες φορές που χρειάστηκε.

Μανώλης Τζανακάκης

Πολύ τρέξιμο από τον αμυντικό του Άρη , που προσπάθησε να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του από δεξιά, δίνοντας βοήθειες στον Ματέο Γκαρσία.

Λίντσεϊ Ρος

Καλός με την μπάλα κάτω, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του. Φέρει, όπως και ο Δεληζήσης, ευθύνη για κεφαλιές που πήραν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα στο ύψος της μικρής περιοχής.

Γιώργος Δεληζήσης

Ο αρχηγός του Άρη είχε διάθεση και πάθος και έδωσε πολλές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς. Δεν ήταν τόσο σταθερός, όσο σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά με την μαχητικότητα του έδωσε λύσεις για την ομάδα του.

Μίχαϊ Κόρχουτ

Δεν αντιμετώπισε ανασταλτικά προβλήματα. Καταπληκτικές οι σέντρες που βγάζει με το αριστερό του πόδι, βρίσκοντας το κεφάλι των συμπαικτών του.

Μανώλης Σιώπης

Το πάθος ξεχείλιζε από τον Έλληνα μέσο, που έδωσε πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου, βγαίνοντας νικητής στις περισσότερες. Προσπάθησε να περάσει και κάθετες πάσες στους επιθετικούς της ομάδας του.

Μιτζέν Μπάσα

Αδιάκοπο τρέξιμο από τον Αλβανό μέσο, που δεν έφτασε, πάντως, στα επίπεδα προηγούμενων εμφανίσεων του. «Θυσιάστηκε» στο δεύτερο ημίχρονο για να μπει ένας πιο δημιουργικός χαφ, όπως είναι ο Ματίγια.

Ματέο Γκαρσία

Ο Αργεντινός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πέτυχε το χρυσό γκολ για την ομάδα του. Φανερά βελτιωμένος, με την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ντάνιελ Λάρσον

Είχε διάθεση και πάθος, χωρίς πάντως να είναι τόσο καλός όσο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Εκτός από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, πάντως, βοήθησε και ανασταλτικά την ομάδα του. Στο 33ο λεπτό θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ με μια καταπληκτική ατομική ενέργεια.

Νικολά Ντιγκινί

Έδωσε πολλές μάχες με τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ ήταν πάντα μέσα σε όλες τις φάσεις. Γυρνούσε πίσω, βοηθώντας και ανασταλτικά την ομάδα του, όταν έχανε την μπάλα.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος

Σε έναν άχαρο ρόλο, ανάμεσα σε τρεις κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά τα έδωσε όλα και άνοιξε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Χαβιέρ Ματίγια

Βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Καλή σε γενικές γραμμές η παρουσία του.

Νίκο Μαρτίνες

Από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Άρη. Σημαντική η βοήθεια του στη νίκη της ομάδας του.

Φραν Βέλεθ

Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ