Ουζουνίδης: «Είχαμε καλή εικόνα, δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Ουζουνίδης: «Είχαμε καλή εικόνα, δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλή εικόνα, αλλά δεν είχε σωστά τελειώματα - «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του προσπάθησαν πολύ και πραγματοποίησαν μία καλή εμφάνιση, αλλά δεν είχαν σωστά τελειώματα. Παράλληλα, επισήμανε ότι η αποβολή του Ζαμπά βοήθησε την ομάδα του, αλλά η άμυνα του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε καλή μέρα και απέκρουσε κάθε επικίνδυνη προσπάθεια της Ενωσης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, η εικόνα μας όμως ήταν καλή. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν είχαμε προβλήματα στο τρανζίσιον κι έπρεπε να κυνηγάμε στη συνέχεια. Η αποβολή μας βοήθησε, προσπαθήσαμε πολύ, σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες τελικές ενέργειες στις πλαγιοκοπήσεις μας, όμως η άμυνα του ΠΑΟΚ βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και απέκρουσε κάθε επικίνδυνη προσπάθειά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ