Γ. Σαββίδης: «Fake news τα περί επεισοδίων στο μπουθ του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ» (pic)

Γ. Σαββίδης: «Fake news τα περί επεισοδίων στο μπουθ του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ» (pic)

Με μια ανάρτησή του στα social media, ο Γιώργος Σαββίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί επεισοδίων μεταξύ οπαδών και ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο μπουθ της ομάδας.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, όπου βρήκε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο ισόπαλες με 1-1, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ένταση έξω από το μπουθ που είχε καταλύσει ο Δικέφαλος του Βορρά στο Ολυμπιακό Στάδιο, με οπαδούς της ΑΕΚ να πετούν μπουκάλια προς το μέρος του Γιώργου Σαββίδη και την φρουρά του να εμπλέκεται.

Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ξεκαθάρισε το όλο θέμα μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, η οποία έχει το δημοσίευμα και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Για να το ξεκαθαρίσω. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία. Όλα ήταν τέλεια. Είναι μεγάλο ψέμα, κανείς δεν επιτέθηκε σε εμένα ή στους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά ούτε εμείς αντεπιτεθήκαμε. Υπήρξε μικρή ένταση μεταξύ κάποιων μπροστά από το μπουθ που βρισκόμασταν. Απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνδρες και θα παραδεχόμασταν αν συμμετείχαμε σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν θέλουμε να εμπλεκόμαστε σε ψευδείς ειδήσεις…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ