Δεν έχει «ντουμπλάρει» τις νίκες από την 5η αγωνιστική

Δεν έχει «ντουμπλάρει» τις νίκες από την 5η αγωνιστική

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού με τις πέντε σερί νίκες δεν βρήκε συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Λιβαδειά, αφού έμεινε στο 0-0 έπειτα από μια κακή εμφάνιση. Ακόμα μια κακή εμφάνιση τον τελευταίο μήνα, με τους πράσινους να ψάχνουν να βρουν τον εαυτό τους. Εκείνον που μας έδειξαν μέχρι τις γιορτές.

Οι πράσινοι πήραν… ανάσα με τη νίκη της περασμένης Τετάρτης στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά δεν κατάφεραν να την «εξαργυρώσουν» με μια δεύτερη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Και είδαν τον Άρη να τους προσπερνάει στη βαθμολογία και να τους αφήνει στην έκτη θέση του πίνακα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να… εξαργυρώσει μια νίκη. Που δεν μπορεί να «ντουμπλάρει» τις νίκες του. Να πετύχει δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία. Εκείνο το πέντε στα πέντε στο ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια και δεν μπορεί να γίνει ούτε καν… δύο στα δύο.

Ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα την πέμπτη αγωνιστική, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε επικρατήσει του Λεβαδειακού. Τότε ήταν η τελευταία φορά που πέτυχε δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Από τις 29 Σεπτεμβρίου. Η επόμενη νίκη του ήταν επί του Πανιωνίου την 7η αγωνιστική και μετά κέρδισε τον Απόλλωνα την 11η.

Μετά τον Απόλλωνα ήρθε ισόπαλος με 1-1 στον Άρη και έχασε με 3-1 στον ΟΦΗ, ενώ ακολούθησε η νίκη επί του Ατρόμητου, που ήταν και το τελευταίο ματς πριν τις γιορτές και πριν ακολουθήσει η μόλις μία νίκη, στο Αγρίνιο, στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ