Ρεκόρ προσέλευσης για τη 19η αγωνιστική της Super League

Ρεκόρ προσέλευσης για τη 19η αγωνιστική της Super League

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η Super League, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο καταγράφηκε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα γήπεδα εδώ και μια εξαετία.

Ρεκόρ που κράταγε για έξι ολόκληρα χρόνια έσπασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Συγκεκριμένα, καταγράφηκε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα γήπεδα από το 2013, αφού όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κόπηκαν συνολικά 59.444 εισιτήρια. Πρόκειται πραγματικά για ένα εντυπωσιακό στατιστικό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα νούμερα των προηγούμενων χρόνων.

Όπως είναι φυσιολογικό, στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται το ΟΑΚΑ, με το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να προσελκύει 24.291 θεατές, ενώ στη δεύτερη θέση δεσπόζει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου φιλοξένησε συνολικά 19.231 (βάσει εισιτηρίων) για το ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου συνολικά 7.167 άτομα έκοψαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ