Δέσποινα Παναγούλια: «Αισθάνομαι ακόμη την παρουσία του Αλκέτα στο Βικελίδης»

Δέσποινα Παναγούλια: «Αισθάνομαι ακόμη την παρουσία του Αλκέτα στο Βικελίδης»

Η κόρη του Αλκέτα Παναγούλια μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε με ένθερμα λόγια για τον Αρη, εξηγώντας πόσα πολλά σήμαινε για τον πατέρα της ο «Θεός του πολέμου».

Μια ιδιαίτερη και πολύ συναισθηματική συνέντευξη παραχώρησε στο στο Yellow Radio 92.8 η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινα, η οποία βρέθηκε στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ και χάρηκε για τη νίκη των κίτρινων με 1-0.

Εξήγησε το πόσο έντονη νιώθει την παρουσία του πατέρας του κάθε φορά που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, τονίζοντας το πόσο αγαπούσε τον Άρη ο πατέρας της.

Αναλυτικά όσα είπε η Δέσποινα Παναγούλια: 

Για το ότι βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και πήγε να δει τον Άρη:

Κάθε φορά που είμαι στην Θεσσαλονίκη προσπαθώ αν παίζει ο Άρης να είμαι στο γήπεδο και τα καταφέρνω. Και με τον ΠΑΣ πήγα στο γήπεδο, χάρηκα πολύ με την ατμόσφαιρα και την νίκη. Είναι σαν…δεύτερο πατρικό μου το Χαριλάου, αισθάνομαι ακόμη τον Αλκέτα εκεί. Και κάθε φοράω που περνάω από το στενάκι κάθομαι εκεί πέρα.

Για τον Αλκέτα Παναγούλιοα και την σχέση του με τον Άρη:

Έλεγε ότι ανδρώθηκε τον Άρη, και ότι ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι η οικογένεια του, σε όποια ομάδα και αν πήγε. Και η Εθνική ήταν η μεγάλη του αγάπη, γιατί αγαπούσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Αλκέτας δεν έβλεπε χρώματα και ομάδες αλλά για τον Άρη ήταν η οικογένεια του.

Για το ότι ακόμη και στην Αμερική σηκωνόταν χαράματα για να δει τον Άρη:

Σηκωνόταν και τα παρακολουθούσαν μαζί με τον αδερφό μου τον Γιάννη, και προχθες που ήμουν στο γήπεδο μου έστελνε μηνύματα από την Αμερική «Αρειανάρα». Ο αδερφός μου ακόμη λέει ότι περιμένει να του πέσει το λαχείο και να αγοράσει τον Άρη.

Για το ότι βρέθηκε με παλιούς παίκτες του Άρη:

Την Κυριακή το απόγευμα πριν το παιχνίδι είχα πάει σε μια εκδήλωση του γαλανόλευκου φάρου, ήταν εκεί ο Γιώργος ο Φοιρός, ο Γιάννης ο Βένος, ήταν πολλοί ακόμα, όταν βλέπω τα παλιά παιδιά του Άρη που όταν ήμουν μικρή ήταν “τα παιδιά του μπαμπά μου” θυμάμαι τα παλιά.

Για την παρουσία της στο γήπεδο:

Ήταν πολύ καλή, χάρηκα πάρα πολύ και χάρηκα και με την ατμόσφαιρα

Για το ότι παλαιότερα, κατά τον υποβιβασμό της ομάδας είχε δηλώσει πως ο Αλκέτας Παναγούλιας θα λυπάται από τον ουρανό:

Πιστεύω ότι θα στεναχωριόταν πάρα πολύ, τώρα θα…άρχισε να γελάει το χειλάκι του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ