Επίκειται τιμωρία για Μάνταλο

Επίκειται τιμωρία για Μάνταλο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ζήτησε το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία που έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά το γκολ του Πόνσε – Τη γλιτώνει ο Μπακασέτας.

Το βίντεο με την άσεμνη χειρονομία που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-1) ζήτησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Εζεκιέλ Πόνσε ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον αρχηγό της Ενωσης να κάνει μια άσεμνη χειρονομία, με τη συμπεριφορά του να προκαλεί την άμεση αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα εξετάσει το βίντεο και είναι πολύ πιθανό να του ασκήσει πειθαρχική δίωξη για «ανάρμοστη διαγωγή σε ποδοσφαιριστές, αξιωματούχους αγώνα, αξιωματούχους ομάδας ή θεατές» σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις περιπτώσεις των Πασχαλάκη και Φορτούνη, οι οποίοι είχαν κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και είχαν τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής.

Το ερώτημα είναι ποιον αγώνα θα χάσει ο Μάνταλος σε περίπτωση που τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, όπως ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, αλλά και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. Αν ο διεθνής άσος κληθεί σε απολογία την ερχόμενη εβδομάδα και τιμωρηθεί, θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν του ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή (8/2) θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στον Τάσο Μπακασέτα, ο διεθνής άσος όπως όλα δείχνουν θα τη… γλιτώσει και δεν θα του ασκηθεί δίωξη, καθώς δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο τι ακριβώς είπε προτού τον σταματήσει ο Βασίλης Δημητριάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ