ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ ή Πέλκας;

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ ή Πέλκας;

Οι φίλοι του Δικέφαλου θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ των τριών για το «Play of the Month» του Ιανουαρίου.

Μία ασίστ, μία διπλή επέμβαση και μία “ποδιά” θα διεκδικήσουν το βραβείο «Play of the Month» του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ.

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο πολυνίκης του βραβείου τη φετινή σεζόν με τέσσερις κατακτήσεις, μετά το διάλειμμα του Δεκεμβρίου, επιστρέφει στην διεκδίκηση του βραβείου για την κορυφαία ενέργεια του μήνα, με την διπλή του επέμβαση στην Τρίπολη. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους είπε όχι στον Καλτσά σε μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα μάλιστα να περνάει και μέσα από πολλά σώματα και στην επαναφορά νίκησε εξ επαφής και τον Ιγκλέσιας.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από μία εκπληκτική ομαδική ενέργεια και πάλι στον αγώνα της Τρίπολης. Ο Βαρέλα γέμισε στο χώρο του κέντρου, ο Άκπομ έδωσε με μία στον Μαουρίσιο , αυτός βρήκε με τη μία επίσης στον Πέλκα , ο διεθνής άσος μοίρασε στον Άκπομ , αυτός στην κίνηση έδωσε στον Μπίσεσβαρ , ο οποίος με μία πανέξυπνη πάσα σέρβιρε στον Μαουρίσιο που εκτέλεσε άψογα και έβαλε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός είναι αυτός που θα διεκδικήσει το βραβείο. Ως επιβράβευση και για το εντυπωσιακό του γκολ με τον Πανιώνιο…

Τέλος, μάχη θα δώσει και ο Δημήτρης Πέλκας . Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε μία απίστευτη ντρίπλα στον Μεγιάδο του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Τούμπας. Ο παίκτης των Κρητικών πίεσε στη μεσαία γραμμή για να κλέψει τη μπάλα, αλλά ο Πέλκας με οξυδέρκεια και ψυχραιμία του έκανε μία μεγαλοπρεπέστατη… ποδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ