Βόμβα: «Προφορική συμφωνία Λουτσέσκου-Γαλατά»

Βόμβα: «Προφορική συμφωνία Λουτσέσκου-Γαλατά»

Οι Ουκρανοί αποκαλύπτουν συζητήσεις στο τελικό στάδιο μεταξύ της Γαλατασαράι και του προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. «Κουμπάρος» ο πατέρας του και νυν προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Μιρτσέα!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη θέση του μύθου του τουρκικού ποδοσφαίρου; Κι όμως, πληροφορίες από την Ουκρανία θέλουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται για τη μεγάλη διαδοχή στον πάγκο της Γαλατασαράι. Αντικαθιστώντας από το ερχόμενο καλοκαίρι τον σπουδαίο Φατίχ Τερίμ. Τον προπονητή-θρύλο της «Τσιμπόμ» και συνολικά της γειτονικής χώρας!

Για την ακρίβεια, όπως αναφέρει ο ουκρανικός τηλεοπτικός σταθμός  xsports, ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ως το πρώτο και ακλόνητο φαβορί για τη θέση του προπονητή της Γαλατασαράι από τον Ιούνιο και μετά! Με τους Ουκρανούς να κάνουν λόγο για «προφορική συμφωνία» μεταξύ των δύο πλευρών, η οποία θα επισφραγιστεί μετά τέλος των υποχρεώσεων του Ρουμάνου τεχνικού με τον Δικέφαλο του Βορρά. Καθώς, όπως τονίζεται, αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένος στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οπως προκύπτει, ο άνθρωπος που έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι άλλος από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας, αλλά και μεγάλη μορφή για τη Γαλατασαράι, με την οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ τον Αύγουστο του 2000.

Ο senior Λουτσέσκου, γνωρίζοντας ότι η Γαλατασαράι και ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από το καλοκαίρι και μετά, φέρεται να έριξε το όνομα του γιου του στο τραπέζι της διοίκησης της Τσιμπόμ. Κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Υπενθυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2017 ο Μιρτσέα ήταν πολύ κοντά στο να αναλάβει ξανά την ομάδα της Πόλης, μετά την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ, έχοντας για βοηθό του τον… γιο του, Ραζβάν, ο οποίος στο τέλος της χρονιάς θα τον διαδεχόταν! Η πρόταση δεν προχώρησε, καθώς η Γαλατά προσέλαβε τον Φατίχ Τερίμ και ο Λουτσέσκου παρέμεινε στον πάγκο της Εθνικής Τουρκίας.

Τώρα, όμως, όλα δείχνουν ότι ίσως ήρθε πάλι η ώρα ένας Λουτσέσκου να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία της Γαλατά. Οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένο ότι Τερίμ δεν θα μείνει στην ομάδα της Πόλης μετά την εύκολη, όπως όλα δείχνουν, απώλεια του πρωταθλήματος από την Μπασάκσεχιρ (9 βαθμούς μπροστά). Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι σήμερα η διοίκηση της Γαλατασαράι βρέθηκε στο πλευρό του, λόγω της απώλειας 94χρονου του πατέρα του, σημειώνεται ότι οι σχέσεις του «Αυτροκράτορα» με τη Γαλατά είναι κάθε άλλο παρά καλές.

Επιπλέον, για να ενισχύσουν την πληροφόρηση που θέλουν την οικογένεια Λουτσέσκου να έχει επαφές με τη Γαλατασαράι, επισημαίνουν ότι οι σχέσεις Μιρτσέα και Ραζβάν με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και προσωπικά τον Ιβάν Σαββίδη, είναι τόσο καλές, που εικάζεται ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να «σπάσει» το συμβόλαιο του υιού Λουτσέσκου. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ «έδεσε» με συμφωνία έως το 2020 τον 46χρονο Ρουμάνο τεχνικό τον Αύγουστο, επιβραβεύοντάς τον για την καλή δουλειά που έχει κάνει στον Δικέφαλο. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ και η τουρκική ομάδα είχαν «συνεργαστεί» και στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, στην οποία είχε εμπλακεί

Οπως γίνεται αντιληπτό, και μόνο το γεγονός ότι η Γαλατασαράι έχει επιλέξει τον Λουτσέσκου ως αντικαταστάτη του σπουδαίου Φατίχ Τερίμ, είναι από μόνο του ένα γεγονός εξόχως κολακευτικό για τον Ρουμάνο. Ωστόσο, έχει σημασία να δούμε κατ’ αρχάς, εάν οι Ουκρανοίέχουν δίκιο στα όσα αναφέρουν για την προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί και κατά δεύτερον, πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ, εάν κληθεί να συζητήσει την αποχώρηση του προπονητή που ετοιμάζεται να τον οδηγήσει στο πρώτο πρωτάθλημα, μετά από 34 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ