Άρης: Πρόγραμμα θεραπείας ο Διαμαντόπουλος

Άρης: Πρόγραμμα θεραπείας ο Διαμαντόπουλος

Πρωινή ήταν η σημερινή (07/02) προπόνηση των κίτρινων ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 7.30 μ.μ.), από το οποίο θα απουσιάσει ο Έλληνας επιθετικός λόγω του προβλήματος στη μέση του.

Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης (11/02, 7.30 μ.μ.) με πρωινή προπόνηση σήμερα (07/02). Σε αυτή δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που άρχισε θεραπεία για οξεία οσφυαλγία, όπως και ο Χάρης Σταμπουλίδης, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω τραβήγματος στη γάμπα.

Η αυριανή προπόνηση θα είναι και πάλι πρωινή και θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης αντί για το προπονητικό κέντρο των κίτρινων.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που ταλαιπωρείται από οξεία οσφυαλγία, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Χάρης Σταμπουλίδης, που έχει ένα τράβηγμα στη γάμπα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ