Με κολάρα στην Τούμπα οι ΠΑΟΚτσήδες

Με κολάρα στην Τούμπα οι ΠΑΟΚτσήδες

Επικό τρολάρισμα ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην ομάδα του Ολυμπιακού. Την Κυριακή η Τούμπα εκτός από σημαίες, χαρτάκια θα έχει και κολάρα με αφορμή τα όσα έγιναν πέρσι στην έδρα του Δικεφάλου.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν αύριο το δικό τους σόου στις κερκίδες με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν έχει ξεχάσει το τί έγινε πέρσι στην Τούμπα με τον Όσκαρ Γκαρθία και το κολάρο που του τοποθετήθηκε στο λαιμό και την απόφαση που πάρθηκε για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Στην Τούμπα δεν ξεχνούν πως από εκείνο το γεγονός ξεκίνησαν όλα και ο Δικέφαλος στο τέλος έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του.

Μια μεγάλη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να πάνε στο γήπεδο φορώντας κολάρο, τρολάροντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του Ολυμπιακού. Η αναζήτηση κολάρων έχει ξεκινήσει και στα περισσότερα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, αλλά περιχώρων έχουν εξαφανιστεί. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου και στο παρελθόν έχουν ασχοληθεί και με άλλες ομάδες φτιάχνοντας μάλιστα και σκετς. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πούλμαν και τα χαμένα δελτία των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αεροπλανάκι που πετούσε πάνω από την Τούμπα σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και πάλι με τον συμπολίτη Άρη και το μήνυμα που έγραφε «Εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική». Χίλιες φορές να βλέπει κάποιος τέτοιες καταστάσεις παρά επεισόδια και δακρυγόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ