Ο Ιβάν φοβάται τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και γεμίζει… δίχτυα, αστυνομία και ασφάλεια την Τούμπα (pics, vids)

Ο Ιβάν φοβάται τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και γεμίζει… δίχτυα, αστυνομία και ασφάλεια την Τούμπα (pics, vids)

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που προαναγγέλλει... προβοκάτσια από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ανέδειξε τη μεγάλη ανησυχία του Δικεφάλου για νέο... χαρακίρι από τους… δικούς του οπαδούς. Συνεχόμενα μηνύματα για... ηρεμία και ομάδες περιφρούρησης μέσα στις εξέδρες.

Ποιος θα ευχόταν το παιχνίδι της Τούμπας να διεξαχθεί ακόμη και… χωρίς κόσμο; Ο ΠΑΟΚ ή ο Ολυμπιακός; Μη βιαστείτε να απαντήσετε «το δεύτερο». Διότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ τρέμει τους οπαδούς του. Και δεν το κρύβει.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν δημόσια έκκληση στους οπαδούς του για… ψυχραιμία και όχι ακρότητες και σήμερα πήρε σειρά ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, λοιπόν, έφτασε το πρωί στη Θεσσαλονίκη και αμέσως ανέλαβε δράση. Τι έκανε; Ανέβασε βίντεο με τον Μιραλάς να κάνει χειρονομία πέρυσι στην Τούμπα, αλλά και φωτογραφίες από χειρονομίες ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σε άλλα παιχνίδια.

Μάλιστα συνόδευσε τα ποσταρίσματά του με μήνυμα-προαναγγελία προβοκάτσιας από τους Ερυθρόλευκους! Ζητώντας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μην… τσιμπήσουν, εξωτερικεύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ο Δικέφαλος τρέμει τους δικούς του οπαδούς.

«Αυτός είναι ο λόγος που βάζουμε δίχτυ σε κάθε θύρα του γηπέδου, όχι επειδή δεν εμπιστευόμαστε τους οπαδούς μας, αλλά επειδή ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε. Αυριο είναι τα πάντα. Δεν απαντάμε σε καμία μορφής προβοκάτσια. Μόνο ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμά του.

Τα μέτρα τάξης που έχουν προβλεφθεί για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα είναι πρωτοφανή στη σύγχρονη ιστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λοιπόν, πάνω από 2.000 αστυνομικοί θα λάβουν θέσης… μάχης για την παρουσία του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και κυρίως στο γήπεδο της Τούμπας. Εκεί όπου θα παραταχθούν δεκάδες διμοιρίες ΜΑΤ, αλλά και αστυνομικοί της ασφάλειας, με πολιτικά. Οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο στο να μην συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα, κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη, και η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει μεριμνήσει ώστε μεταξύ των οπαδών να υπάρχουν «δικοί της» άνδρες ασφαλείας και ομάδες περιφρούρησης, με σκοπό να μην συμβεί το παραμικρό που θα προκαλέσει τη διακοπή του αγώνα ή την τιμωρία του Δικεφάλου. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά παραδέχονται πως ό,τι έγινε πέρυσι, με τον οπαδό μέσα από τα επίσημα του γηπέδου να τραυματίζει τον Οσκαρ Γκαρσία, ήταν βασικά δική τους αμέλεια.

Για αυτόν τον λόγο φέτος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να αποφύγουν τέτοια ατυχή περιστατικά. Καθώς γνωρίζουν ότι μέσα σε 30.000 οπαδούς, μπορεί να υπάρξουν αρκετοί θερμοκέφαλοι, που δεν το έχουν σε τίποτα να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Επειδή, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ φοβάται τους δικούς του οπαδούς, προσπαθεί να προνοήσει για κάθε… στραβή. Κάτι που δεν έκανε πέρυσι.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ