Ξάνθη – Λαμία 0-0

Ξάνθη – Λαμία 0-0

Η Λαμία πήρε ισοπαλία στην Ξάνθη (0-0) αλλά έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το γκολ που της ακυρώθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, καθώς ο Τσούκαλος δεν ήταν οφσάιντ

Η Λαμία έμεινε όρθια στην Ξάνθη καθώς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0) προσθέτοντας έναν πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό της, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό όμως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Λαμία θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αν δεν ακυρώνονταν το γκολ του Τσούκαλου στο πρώτο λεπτό, καθώς ήταν μια λανθασμένη απόφαση που στέρησε το τρίποντο από τους φιλοξενούμενους.

Ακυρώθηκε κανονικό γκολ της Λαμίας

Η φάση λοιπόν που «σημάδεψε» τον αγώνα έγινε στο πρώτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και οι παίκτες της Λαμίας είχαν κάθε δίκιο που διαμαρτυρήθηκαν για το γκολ του Τσούκαλου που δεν μέτρησε, λόγω της λανθασμένης υπόδειξης για οσφάιντ από τον βοηθό Γιαννίκο. Ο επιθετικός της Λαμίας βγήκε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός, Γιαννίκος έκανε λάθος που σήκωσε την σημαία, καθώς ο Τσούκαλος καλύπτονταν από αμυντικό της Ξάνθης. Ο διαιτητής Λάμπρου ακύρωσε το γκολ αλλά ο βοηθός έκανε λάθος. Μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα η διοίκηση της Λαμίας εξέδωσε λιτή αλλά καυστική ανακοίνωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Κρίμα! Πάλι ανθρώπινο λάθος!».

Χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος

Το θέαμα στα πρώτα 45 λεπτά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ελκυστικό καθώς το ματς κύλησε σε χαμηλό τέμπο αλλά και οι φάσεις στις δύο εστίες δεν ήταν πολλές. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Λισγάρα στο 17’ (κεφαλιά) άουτ αλλά και η Λαμία είχε την δική της ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ.

Ο Τσούκαλος βρέθηκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς αλλά δεν πλάσαρε σωστά και ο έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα της Ξάνθης ν΄ αποκρούσει.

Το σίγουρο πάντως είναι πως τα πρώτα 45 λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πάνω απ’ όλα πως ήθελαν να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος αλλά είναι σίγουρο πως οι φιλοξενούμενοι έχουν δίκιο να φωνάζουν για το μεγάλο λάθος του βοηθού στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Το «κλειδί»: Ο βοηθός Γιαννίκος έκανε λάθος στο πρώτο λεπτό καθώς ο Τσούκαλος δεν ήταν οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα.

Το 10άρι: Πολύ καλό παιχνίδι έκανε για την Λαμία ο Μπεχαράνο, με τον παίκτη των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Στον πάγκο: Ο Κάστρο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

Γιατί κόουτς: Ο Μίλαν Ράσταβατς σίγουρα θα περίμενε καλύτερη εικόνα από την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ξάνθη – Λαμία 0-0

Γκολ: –

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (46’ Ντουρίτσκοβιτς), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (71’ Αμορίμ), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (61’ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης.

Λαμία: Μελίσσας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπερτόλιο (88’ Τσαμπρούνης), Καραμάνος, Τόμας (61’ Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (69’ Ασούμπρε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ